Totální Blbosti

Among Vampires 2/5

Na večer jsem se šla projít. Na obloze byli červánky. Na proti mě šla známá parta. Max se zastavil a podal mi obálku. Netušila jsem co v ní je, ale nevydržela jsem to. Proto jsem si našla tiché místečko. V obálce byla pozvánka na nějaký večírek. Jestli byl přímo Maxe, to jsem nevěděla. Ale přišla jsem. Vzala jsem si všechno ze seznamu na papíře. "Baterka...Na co baterku? No to je jedno..," To byla jediná věc kterou jsme měli přinést. "Bunda mi bude stačit...A vyrážím!"

Když jsem tam dorazila, byla už tma. Zazvonila jsem a otevřela mi Jenny. "Co tady děláš?" optala se mě naštvaně a už chtěla zabouchnout. "Dostala jsem pozvánku..." odpověděla jsem.  Váhavě mě pustila dál. Max stál v kuchyni, kde se bavil s ostatními kluky. Chtěla jsem ho pozdravit, ale když jsem byla skoro u něj, otočila jsem se a šla zpět. Jenže jak jsem už věděla, všimnul si mě. Já nevím proč, ale vyhrknuly mi slzy a já chtěla utéct. Utřela jsem je rukávem a vydala se ke dveřím.

 

Už jsem zavírala a kráčela k vrátkům. Otevřela jsem je a pak cítím teplý dotek na své dlani. "Kam jdeš?" zeptal se mě hlas. Neodpověděla jsem a slzy mi tekly jedna za druhou. "Proč pláčeš?" optá se mě znovu klučičí hlas, který určitě patřil Maxovi. Znovu neodpovím, ale pak se přeci jen otočím a řeknu "Už tu nechci být." hned jak jsem to vyslovila, jsem se rozplakala ještě víc a chtěla utéct. Pak ale přijde něco, co jsem neočekávala. Objetí a od něj...

 

 Pak jsem si ale řekla, že na tohle musím zapomenout. Nepřišlo mi to dobré i když se mi tolik líbil....

Pokračování příště..... 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.