Totální Blbosti

Síň - Spisovatel

No...takže kde začít? Asi tím, že jsem se prostě dívala do té takzvané "SÍNĚ SLÁVY" a překvapilo mě že jsem se docela rychle vrátila zpátky do formy.... protože když jsem tu dlouhou dobu nepsala, propadla jsem se asi na cca 47místo....(teď nechci kecat, takže kdyžtak pardon)….a už jsem se zase posunula o kousek dopředu...39místo? Snad? Já si to zase nepamatuju...k čertu...

Takže co bych asi měla říct? Thank you...my old friends za podporu (Aneb Lisek nebere na lidi, co neumí příliš dobře anglicky, ohledy....Sorry lidi...Ah, anglicky už NE! Pardon. XD)  

---------------------------------------------------------------------- 

*Po tom, co jsem došla na záchod, prošla kuchyní a zjistila, že naše kočka si ustlala na sporáku, jsem zpět u počítače a píšu tento článek* - Ale ne, vážně, ta kočka si opravdu vybírá dobrá místa na spaní -.-

-----------------------------------------------------------------------

Hlavně bych chtěla věnovat jedno děkovné objetí jedné slečně....fakt skvělý človíček to je a jmenuje se Lucy Lupinová, takže doufám, že toto čteš a že mi dáš zase plusko jako na každý můj článeček a k tomu komentík - budu vděčná xD, ne dělám si legraci, opravdu děkuji za tvou dobrou vůli, že mi dáváš tolik plusíků i když si je ani nezasloužím.

Ale protože se to zase schyluje k tomu typical článku "Moc vám děkuji za pomoc v žebříčku", tak to radši necháme plavat a budeme si psát o něčem zajímavém.

-----------------------------------------------------------------------

Teď kdybych po té poslední větě napsala "Mějte se hezky", to by asi nebylo moc dobrý xD

No zajímavé? Hmmm, co je v mém životě zajímavé.....Jedno téma bych měla, ale to si nechávám na článeček na zítra, takže to tady ani nebudu rozebírat....Heh, teď jsem vás natěšila, co?
Neznámý člověk, co právě prochází po ulici: Hmmm, NE - jen meleš blbosti...

-------------------------------------------------------------------------- 

Fajn.....ale zapomněl jsi něco dodat...."TOTÁLNÍ BLBOSTI!" Tak se tu opravdu... mějte hezky a napište mi, jestli budete chtít pokecat....Ráda si budu psát, když mi zbyde čas :)

 

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Nemelieš totálne blbosti. xd

Juuu, nemáš zač, ale veď ja nie som jediná čo ti dáva plusíky. xd A čo sa komentárov týka, ja som taký ukecaný človek, že niet divu. xd

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.