Totální Blbosti

Přesto mi chybí

No dnešní článek bude taky o škole....tentokrát o mé třídě. No jo, dlouho jsem o ní nediskutovala, že?
Každopádně...Úterý bylo hrozné.

Půlka třídy si odjela někam do pr**** a většina měla být ve škole. Přišli tři lidi....když počítám i sebe. Ostatní se ulili...

Byli jsme spojení s naší "bratrskosesterskou" třídou....Jenže....Všechno šlo už od začátku do hnoje. Já a má kamarádka jsme byli terčem velmi "utajených" drbů, které byli i přesto, že se snažila jejich třídní drbna být tiše, slyšet.

Oni se prostě vyžívají v ….dá se říct šikanování naší třídy. Než jsem přistoupila, všichni se kamarádíčkovali a bylo to v pohodě, ale pak přišli noví lidé, nová třída, puberta a naše třídy se začali dost terorizovat i když se stále najde pár výjimek, které spolu dobře vchází.

Díky tomuto zážitku, kdy jsem byla nechtěně spojená s těmito arogantními blbci, jsem si řekla, že až nastane podobná situace, zůstanu doma a nikdo mě tam nedostane. Ne, když jsou tam tito lidi.

Ano, snažila jsem se je poznat, ale bohužel se tam nachází pár lidí, kteří v předešlých letech mou kamarádku opravdu šikanovali a navíc posuzují lidi podle jejich oblečení. Věřte, že pokud nemáte na sobě značkové hadry, oni vás mezi sebe nevemou. V tu chvíli jsem byla ráda, že mám takovou třídu, jakou mám protože tam nikdo neřeší jestli máme na sobě pytel od brambor, nebo značkové tričko. Samozřejmě, jsou tam lidi, kterým bych se radši obloukem vyhýbala, ale když tak zapřemýšlím, opravdu radši zůstanu tam kde jsem.

A nikdo tam neřeší, jestli mám na výzo čtyřku, nebo samé jedničky. Nejsme kolektiv, nebavíme se spolu tak, jak bychom měli, ale zároveň nám to nějakým záhadným způsobem funguje. Magie :o

 A Lisek magicky mizí ze světa reality :o xD Bye 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.