Bartender: The Right Mix
Hra - Bartender: The Right Mix
Video se načítá
Pony Camp Dress Up
Hra - Pony Camp Dress Up
Video se načítá
Monster High Restaurant
Hra - Monster High Restaurant
Video se načítá
Snow Queen Dress Up
Hra - Snow Queen Dress Up
Video se načítá
Crazy Penguin Catapult
Hra - Crazy Penguin Catapult
Video se načítá
Outfits Tonight
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Amusix Flute
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Krize v metru
Hra - Krize v metru
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Láska, krev a smrt - pátá část

Já, lenoch první třídy, oznamuji že píšu další díl této série...

Krvavé Rande

Většina dětí chtěla přestoupit na jinou školu, ale rodiče jim to nedovolili, nebo jo, ale už se přestupu nedožili. Žáků ubývalo tak rychle, že jsem nestačila pořádně zasáhnout. Peter, který se už léčí doma byl nerad, že v jejich domě věčně nikdo není. David který s ním trávil poslední dobou hodně času mu už tou svou péčí zase leze na nervy. Moje láska nezeslábla, spíš se posílila a Vanessa? Ta si pořídila ten nejkvalitnější obranný systém na světě. Myslí si, že jí to pomůže. Já se tomu spíš směju, protože Kate si jistě najde nějaký způsob jak se nás všech pomalu, bolestivě zbavit.

"Dnes se mi zdál podivný sen..." načala jsem řeč když jsme se sešli u Petera a Davida.  "Mě taky, byla jsem s Davidem....A to ho mám ráda jako kámoše..." přitakala Vanessa. "Děláš si srando Vaness?! Mě se zdálo, že jsem byl s tebou..." překvapeně se vyjádřil David. Peter mlčel. "Petere? Tobě se muselo zdát o Bell..." bystře oznámila Vanessa.  "Vypadalo to jako bychom byli na rande a všude byla krev, že?" zeptala jsem se. "Jo." Odpověděli skoro současně. "Musíme se zbavit Kate!" Vykřikl David. "Souhlasím." špitnul Peter a podíval se na mě a Vaness. "Ok, ale jak?" zeptala jsem se. "Nemusí být ani člověk, třeba je to duch, nebo něco podobného..." přemýšlela Vanessa. "Duch? Ty jsi opravdu nějaká t'ukt'uk, ne?"  řekl pohrdavě David. "Davide? O co ti jde?" zeptala jsem se. Začervenal se. Zamyslela jsem se. On vlastně neví, že mi Vanessa řekla, že s ní chodí, nebo to ví a oni se pohádali? Počkat, Peter to neví, proto to tají a proto Vanessa řekla že ho má ráda jen jako kámoše.

 

"O nic..." odpověděl. Mrkla jsem na něj, na znamení, že to vím a že se nemusí bát, že to prozradím. Pak se podíval na Van a ta pokývala hlavou. Pochopil to a už dál nic neříkal. Spali jsme ten den u nich. Van už to dál nevydržela. Řekla mi , že už to dál nesnese tajit a jestli to s Davidem nevyřeší, tak se s ním rozejde. V noci při světle lampy si vlezla Van k Davidovi do postele. Peter byl zmatený. "No co? Chodíme spolu...." odhodlal se nakonec David a zhasnul. "Pochopil jsem..." mávnul rukou a usnul. Já usnula také a David s Van na jedné posteli usnuli jako poslední. Zem se začala neskutečně otřásat. Tohle už bylo přes čáru. "To nás ta holka chce zabít?!" zavtipkoval opět blbě David. Van jen protočila oči a povzdychla. 

 

 Pokračování příště..

Myslíte si že je David debil? 

(já se na to musela zeptat XD)  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.