Mars Miner
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Bratz Little Pony
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Fast Typer
Hra - Fast Typer
Video se načítá
Barbie and Kelly Matching Bags
Hra - Barbie and Kelly Matching Bags
Video se načítá
High School Cheerleader
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
The Tattoo Quiz
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
Horse Eventing
Hra - Horse Eventing
Video se načítá
My Dolphin Show 8
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
Equestria Girls Applejack
Hra - Equestria Girls Applejack
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Mrtvá Škola - 6

Potichu jsem odposlouchávala za dveřmi pokoje. Andrew si tam totiž povídal s Helen o svých citech. Klíční dírkou jsem hleděla dovnitř. Seděli na posteli. Byla jsem vždycky taková stíhačka, ale tohle bylo hodně důležité. Myslela jsem, že se Andrew rozbrečí, protože v jeho hlase byla slyšet velká nejistota. Koukala jsem, tak dlouho, než si zahleděli do očí a začali se k sobě "nebezpečně" přibližovat. Helen ho objala a on jí též. Bylo mi jasné, že konečně skončila jedna velká hádka. 

 

Když jsem byla malá, ptávala jsem se mámy, jak to, že máme tak moderní dům. Odpovídala mi vždycky to samé. "Víš...Tenhle dům nám táta nechal po rozvodu...". Měla jsem touto dobou hodně o čem přemýšlet. Chtělo se mi spát, protože byl večer. Andrew byl v pokoji a balil si, aby mohl zítra odejít domů. Helen byla se mnou a s mamkou dole. Vyprávěly jsme si nějaké příběhy. Bylo to fajn. Helen šla za Andrewem, aby mu popřála dobrou noc. Jenže já stejně dobře vím, že v tom pokoji přespí. 

  

Žádného popřání na dobrou noc se ale od Andrewa nedočkala. Už totiž spal. Nakoukla jsem do pokoje, jestli tam Helen vážně je. No jasně že byla, ale já se mohla smíchy utlouct. Chudák Andrew...Ona ho pusinkuje a on o tom ani neví. Já se picnu...

Pokračování příště...   

  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.