Funny Playground
Hra - Funny Playground
Video se načítá
My Dear Rabbit
Hra - My Dear Rabbit
Video se načítá
You And I
Hra - You And I
Video se načítá
Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Lisa Simpson Saw Game
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Super Belly Boarder
Hra - Super Belly Boarder
Video se načítá
Avie: Christmas Style
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Elsa Pokemon Go
Hra - Elsa Pokemon Go
Video se načítá
Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
Uphill Rush 7
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Jane Hotel Mania
Hra - Jane Hotel Mania
Video se načítá
Ultimate Mega Hoops
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Ravenwood Highschool Dress Up
Hra - Ravenwood Highschool Dress Up
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Láska, krev a smrt - část osmá

Kam to až dospělo..

S nářkem usedla Van k Davidovi, který jí podával kapesník, ještě trochu vlhký od vody. Peter se na mě podíval s obavami v očích. Věděl moc dobře, že je s námi konec. Můžeme jen doufat, že aspoň někdo z nás přežije. Vzpomněla jsem si...Když jsem sáhla do kapsy, abych si aspoň trochu ohřála ruce, ucítila jsem obdélníkový tvar. Překvapeně jsem se dívala na mobil, který byl vodotěsný, tudíž by mohl fungovat. "Lidi, jsme zachráněni!" s jásotem jsem šeptala. "Fajn, honem zavolej policii!" otřepala se ze strachu o život Van. Vytočila jsem číslo a v telefonu se ozval vážný hlas. Pověděla jsem policistovi, co zvedl telefonát úplně všechno. Po chvilce jsme už slyšeli houkačky a po dalších pár minutách jsme viděli i světla. 

 

Z jednoho vozu vystoupila osoba a rozhlížela se. "Tady jsme!" křičela Van a David se k ní po chvíli přidal. Mužská postava nám zamávala na znamení, že nás vidí. Vedle něj se najednou objevili další policisté a nad námi se nadnášela helikoptéra. Po žebříčku, který nám spustila jsme vylézali jeden po druhém nahoru. Jako sardinky jsme se namáčkli na jedno sedadlo a pilot žebřík zatáhl zase zpátky. Jeho společník nám podal suché deky. Rázem nám bylo lépe. Dívala jsem se neustále z okna. Letěli jsme vysoko nad naším městem, které bylo už skoro celé v plamenech. Podívala jsem se k silnice na které stáli policisté, ale auta zmizela. Nejspíš na ně spadl hořící strom, nebo něco jiného a poldy nejspíš už zabili. Van která seděla s Davidem mezi mnou a Peterem, se opět k Davidovi přitulila a brzy usnula. Nejspíš se nechtěla dívat na to jak jí naše město mizí před očima. Chápu jí, nemá rodiče a tetu si Kate už taky podrobila, stejně jako Elis, Mika a jeho rodinu a mnoho dalších.

Moji rodiče, tam také zůstali, pomyslela jsem si. Bylo mi líto hlavně toho dětského domova a domova důchodců, kde jsme často pomáhali na Vánoce. Chodila jsem tam už od mala s rodiči a pak i se třídou. Zoufalé děti se snažili dostat ven, ale brzo i tak zemřeli v plamenech pomsty. Když jsem si na začátku myslela, že Kate třeba bude milá, tak jsem se spletla a to hodně. Její tvář se mi zjevila před očima. Ulekla jsem se, ale místo, kde jsem spatřila nepřítelkyni se zdálo prázdné. No super, už začínám šílet. Nevím kde budu bydlet, kde dokončím školu, nevím co se stane s mými přáteli a už vůbec nevím, jak to zvládnu bez otce a matky...

------------------------------------------------------ 

Konec!!!! 

Ne, nedělám si srandu XD

Toto jste neočekávali, co? Vždycky jsem psala na deset dílů a jestli jsem někde psala, že jich bude 10, tak jste mi skočili na špek :DD.

Ne, udělala jsem to proto, protože mě napadl nový příběh a nechci ho jen tak zapomenout, takže ještě dnes udělám postavy k tomu příběhu a pak uvidím :D. 

 

 Nejkrásnější obrázek na konec XDD To mi připomíná mě XDD

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.