Totální Blbosti

Youtube - Anime, co jsem na něm našla...

Ahoj, mám tu další článek, co mě napadnul. Nejprve Vám vysvětlím o co jde. Koukala jsem na youtube a narazila jsem na jedno video, kde ukazovali anime seriály, tak jsem to rozklikla a viděla jsem tam, že tam psali i názvy těch seriálu. Vybrala jsem si jeden, ten jsem skoukla a pak jsem narážela na další a další....No a tak už radši začnu :D.

----------------------------------------------------------------

1. Anime Seriál - Snow White Whith The Red Hair

Tento mě zaujal asi nejvíce. Bohužel jsem ho nenašla v češtině, ale to mi až tak nevadilo. Psala jsem si o něm s jednou hráčkou a ona se na něj už taky kouká, což mě začíná děsit. Vlastě tam jde o to, že se obyčejná holka zamiluje do prince....Vaše reakce na toto: 

1. Možná se tlemíte

2. Možná si o mě myslíte kdo ví co

No, ale v prvním dílu o tom ještě neví. To, že je princ se dozví až na konci toho prvního dílu. Víc Vám neřeknu :D. Musíte si to zjistit samy XD.

 

2. Anime Seriál - Norn9

Opět nenalezeno v CZ. Toto je v mé oblibě 2. nejlepší, ale už se na něj nekoukám. Prakticky vzato jde zase o lásku. Hlavní roli tam má holka která se setká ve svém světě s klukem který ovládá určitý živel. Nastoupí na nějaký létající stroj a dostane se na nějakou planetu, která na konci vybouchne, ale všichni přežijí...Jak krásný konec, že? Momentálně se směju a nevím proč, takže radši už budu pokračovat.

PS: V obrázku je jsou jen čtyři postavy, je jich tam však mnohem víc.  

 

3. Anime Seriál - Amnesia

Tohle jsem viděla taky celé, jako předešlé dva seriály. Všechny, co zde uvidíte jsem nenalezla v češtině, takže pokud je chcete vidět, tak jen c cizím jazyce. Tady naleznete tři nejhlavnější postavy. Dva kluky a jednu holku. Ta holka je ze všech nejdůležitější, protože okolo ní se všechno točí. V jednom díle jí dokonce někdo shodí ze střechy tuším....Ale dál už nevím, co bych vám ještě o tomto řekla.

Samozřejmě jich mám ještě pár v rukávu, ale už je sem dávat nebudu, takže to bylo všechno...A prosím Vás, radši sem nedávejte komentář :D.  

Komentáře

IntieCakeVIP(ANIME!)

Já tam našla OHSHC.. ~Kiss..kiss..fall..
NE-NE-NE, UŽ NE, TOHLE NE..
*o minutu později*
Kiss, kiss, fall in love! Maybe you are mine love..
Proboha.. :'D

IntieCakeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.