Lady Bugs
Hra - Lady Bugs
Video se načítá
Fortress Game
Hra - Fortress Game
Video se načítá
Sim Taxi
Hra - Sim Taxi
Video se načítá
Enchantix or Believix Mix-Up
Hra - Enchantix or Believix Mix-Up
Video se načítá
Papa's Cupcakeria
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Fantasy Girl
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Oblékni kočičku
Hra - Oblékni kočičku
Video se načítá
Avatar Arena
Hra - Avatar Arena
Video se načítá
Winx Club Bloom Dress Up
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Create a Cat
Hra - Create a Cat
Video se načítá
Lagoona Blue Hairstyles
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
Oggy Moshi
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Lara a Lily - Rozmyslel sis to?

Ahoj! Jsem tu s dalším dílem Lary a Lily! Nechte se překvapit o čem se dnes dočtete....Tak začínáme!

 Moje rozlučka se s svobodou byla úžasná! Agatha nám obstarala zábavičku, kterou jsem jakživ nezažila. Ale už zítra mám svatbu s Thomasem a jsem nervózní...

 

 Na svůj rodný New York jsem už dávno zapomněla. Hm...asi si už půjdu lehnout...zítra mám velký den. Je ráno a já stojím před zrcadlem už nalíčená a oblečená ve svatebním. Jsem na to hrozně zvědavá. Snad se to vydaří.

 

,,Berete si Slečno zde přítomného ženicha?" optá se mě oddávající. ,,Ano" odpovím a podívám se k Thomasovi...Přišel mi zvláštní, tak jako hrozně nejistě...,,A berete si vy ženichu zde přítomnou nevěstu?" Optá se Thomase a ten se na mě podívá a říká ,,Omlouvám se, ale rozmyslel jsem se...a ne. Nevezmu si tě..." Nejdřív jsem byla zmatená, ale když jsem odešla domů, sedla jsem si v pokoji a zamkla se....Začala jsem brečet a z očí se mi hrnuly vodopády. Najednou slyším jak někdo klepe...

 

,,Lily? Jsi v pořádku?" ozval se za dveřmi hlas patřící známé osobě (Zkuste uhodnout která to je :D). ,,Nech mě být..." Odpověděla jsem zoufale. ,,Lily otevři mi prosím.." V tu chvíli jsem začala brečet ještě víc a připadalo mi, že si vybrečím oči a zbydou mi po nich jen kruhy...,,Lily otevři už! Nebo ty dveře vyrazím!" byla z toho jak jsem brečela, tak slabá, že jsem nedošla ani k těm dveřím. Najednou se ozve rána a dveře spadnou na zem. Nedívala jsem se a stále měla oči v dlaních. Mezi tím už u mě stála ta osoba. Byl to Sebastian a kdo by tak jiný, že? No to je jedno prostě jsem konečně zvedla oči. Musela jsem si stoupnout, ale málem jsem se neudržela na nohou z toho roztřesení. Pak mě Sebastian objal a řekl ,,To bude dobré" znovu jsem začala plakat..

 

Pokračování příště....

Snad se vám to líbilo a do komentářů mi pište jestli by jste byly rády, kdyby se Lily vrátila zpět k rodině, nebo zůstala v Evropě. Tak ČČ!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.