Famous Date
Hra - Famous Date
Video se načítá
Chain Reaction
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
Fab Tattoo Artist 2
Hra - Fab Tattoo Artist 2
Video se načítá
Fast Typer
Hra - Fast Typer
Video se načítá
Stylin' Stuff Manicure
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Sequester
Hra - Sequester
Video se načítá
Clawdeen Wolf Real Haircuts
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Cutie Makeover 31
Hra - Cutie Makeover 31
Video se načítá
Deluxe Pin Up Maker
Hra - Deluxe Pin Up Maker
Video se načítá
Winx Pixie Clone Capture
Hra - Winx Pixie Clone Capture
Video se načítá
Action Heroine Creator
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Lara a Lily - Pořád mě máš rád?

Jsem u sebe v pokoji a myslím na Marka. Potom jdu do kuchyně kde mi mamka řekne, abych šla do obchodu pro rohlíky a já tedy jdu. Při cestě zpět, jsem narazila do Marka, protože jsem se soustředila na rohlíky a ne na cestu. On se mi omluvil a řekl, že zítra má naše třída diskotéku. Byla jsem zase v trémě. Ale naštěstí už musel takže jsme se rozloučili.

Jsem na záchodech a ve třídě už hraje hudba. Když vyjdu, dostanu od někoho pusu, nebyl to Mark, ale jeho nejlepší kámoš Jack a Mark to bohužel viděl, ale ne celé, protože když odešel, dala jsem Jackovi facku. Pak už se se mnou Mark nebavil a ani s Jackem ne. Odpoledne v pět sem za ním zašla a otevřela mi jeho máma. Odvedla mě přímo k němu do pokoje a pak zase odešla. Mark na mě byl naštvaný a já jsem byla smutná.....,,Ahoj..." Řekla jsem tiše. ,,Čau" Řekl kysele. ,,Vím že si na mě naštvanej, ale...." ,,Ale co?! Víš...Do dnešního dopoledne jsem tě měl rád, ale zase seš jen jedna z těch co se furt přetvařujou!"  ,,To není pravda Marku!" ,,A jak to teda je?!" ,,Tak já ti to ukážu co je pravda!" A přišla jsem k němu. Přisedla si k němu a............Políbila ho....To jsem fakt nikdy neudělala! Já jsem líbala kluka!!!!! ,,Takže ty....." ,,Ne, nechodím s Jackem Marku." On se na mě podíval, ale už ne kysele. ,,Budeš teda moje holka?" Řekl a pak ještě dodal. ,,Asi ne že? Já vím..." Vstal tedy a šel směrem ke dveřím, asi chtěl odejít. ,,Víš....Já tě mám moc ráda, ale nedokázala jsem to vyjádřit. Takže jo....budu.." V tu chvíli se na mě otočil a jako vždy se na mě usmál. Vzala jsem ho za ruku a on mě k sobě přitiskl, Nejdřív jsem se toho lekla, ale pak jsem mu položila hlavu na rameno....Bylo to tak romantické.....Já si prostě nemůžu pomoct. Ale Mark se s Jackem stejně nebavil.

_________________________________________________________________________________________

Jestli tu najdete něco sprostého tak se omlouvám :D

_________________________________________________________________________________________

Druhý den v sobotu jsem měla s Markem schůzku v parku nedaleko od akademie na kterou chodím. Když jsem došla na místo, Mark už tam byl. Ale než jsem ho stačila pozdravit už jsme se zase líbali..... Tohle kdyby viděla moje mamka, tak by mě zabila. ,,Marku?" Řekla jsem a on se na mě podíval a svým pohledem říkal: ,,Co je?" ,,Víš přemýšlela jsem o nás dvou....a....myslím, že......" To už se zvedl, ale stále nic neříkal. ,,No....Nechci aby ses kvůli mě přestal bavit s Jackem...Je to přeci jen tvůj kámoš..." To ho zase naštvalo a řekl: ,,Víš co? Já na to kašlu. Už s tebou nechci nic mít!" a na to konto jsem se rozbrečela a řekla: ,,Dobře! Já se ti jen snažila pomoct!" a utíkala jsem domů. Když mě uviděl plakat, rychle změnil svůj názor a křičel: ,,Ale Lily......." Pořád jsem ho měla ráda, ale tohle už přehnal.

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.