Totální Blbosti

Imaginární přátelé

Ahoj, protože jsem měla málo času tak udělám jen něco krátkého a radši už začnu...

Proč mám imaginární kamarády já?

Já  jsem takový tichý typ holky, která není moc oblíbená a stále sama až na mou BFF, která je sice oblíbenější, ale i tak je mám protože: Nedělám žádný kroužek už pěkných pár let a protože se toho u nás doma moc dělat nedá.

Z jakého důvodu si myslím, že jsem si je vymyslela?

Jak jsem řekla. Z toho, že nemám nic dělat a nejsem moc oblíbená. Taky proto, protože většinu času jsem kecala spíš pro sebe, tak proč si ho teda nevymyslet?

Máš i imaginárního kluka?

Tohle je trošku pitomá otázka, ale i tak na ní odpovím (nevím jak jsem jí mohla vymyslet). Po pravdě ne. Mám jenom kamarádky a vůbec se za to nestydím, že mi je víc jak deset a mám je, ale i tak jsem se jich už dost zbavila, protože už tak půl roku s nimi nemluvím. Jen někdy, když jsem naštvaná, tak musím mluvit do prázdna abych to ze sebe nějak dostala.

Konec   

Doufám, že se článek líbil a pokud i vy máte vymyšlené přátele, tak napište. Jestli vám, ale tento článek vadí, tak nedávejte komentář a pokud to fakt musíte napsat tak nejlíp do zpráv. Tak příště ČČ!                                                     

Komentáře

Micka je kočkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

abodka(ANIME!)

Hezké, mně nedávno bylo 11 a mám imaginární kamarádku Koralínu a strasně se za to stydím. smajl Má takové barevné šatičky a zlaté střevíčky, mám jí už od svých devíti a strašně se za to stydin. smajlsmajl
Ale článek máš hezký.

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lisek(budeme skvělé kámošky)

abodka: Nemáš za co...Podle některých lidí to je mají některé děti proto, protože nemají kamarády a nemají si s kým hrát, takže si povídají se zvířaty a vymýšlejí postavy. Fakt se nemáš za co stydět, skoro každý má někoho imaginárního smajl

LisekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.