Cute Pet Hospital
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Red Wire
Hra - Red Wire
Video se načítá
Miami Shark
Hra - Miami Shark
Video se načítá
Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
In Couples
Hra - In Couples
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Lara a Lily - To bude dobrý...

Proč se mi pořád zdá jeden a ten samý sen? Nemůžu ho vystrnadit z mysli. Co když se vážně Sebastianovi něco stane?! Je ráno a já se znovu probudím zpocená.....Mám narozeniny? Konečně něco normálního. Oběma už nám bylo osmnáct. Můj nejlepší dárek k narozeninám byl: Objetí Sebastiana!

 

Pokusím se být se Sebastianem co nejvíc. Jenže i kdyby se to stalo...Hledala bych ho a potom už nikdy neopustila. Bylo by mi líp, kdyby se ten sen neopakoval. Koukám do zrcadla a zase vidím toho muže. Otočím se a tam nic. Bojím se....a hodně...Často jsem se poslední týden v noci probouzela a strachy se krčila na posteli.

Také jsem chodila k Sebastianovi do pokoje. Jen se podívat, jestli tam je. Byl tam. Začínala jsem se cítit trapně, že věřím na nějakého ducha. Někdy jsem u něj v pokoji strávila i hodinu, než se mi chtělo spát.

 

Vedla z toho jen jedna cesta, abych se nemusela trápit. Sešla jsem tedy po schodech do koupelny a tam si vzala několik prášků. Znovu jsem vyšla nahoru a zamkla se. Konečně jsem mohla usnout. Když jsem ráno nepřišla na snídani. Šel mě Sebastian zkontrolovat. Když zjistil, že je zamčeno, utíkal pro ostatní do kuchyně. Mamka má ale ode všech místností náhradní klíče a tak se pokusila otevřít. Nešlo to, protože z druhé strany byl ještě ten můj a byl úplně zatlačený v té klíčové dírce. Tudíž nešlo otevřít. Všichni pak začali vrážet do dveří a zkoušeli je vyrazit. Tátovi se to povedlo. Všichni se začali smát když mě viděli, že spím. Jenže smích je přešel ve chvíli, kdy zavolali doktora a ten zjistil, že nespím, ale jsem v kómatu.

Pokračování příště.... 

No to jste nečekali, že?? To je jedno, každopádně jste určitě zvědaví na pokračování.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.