Totální Blbosti

Když si myslím...

Ahoj, poslední článek ( Co radši používáme-tohle by měl rozklinout každý ), měl celkem úspěch. Osm plusů je na mne už trochu moc, ale mne to ani trošku nevadí. Podle mne je každý rád za plus, hlavně proto, že ho posouvá kupředu. Doufám, že se vydaří i tento, dávala jsem si na něm hodně záležet...Pro Vás! Jdeme ne to!

--------------------------------------------------

Ještě pět minut než si procvičím ruce a hned začnu XD. Jenom mi dejte ještě tak pět minutek....To víte, "profesionálové" musejí nějak začít :D.

---------------------------------------------------

KDYŽ SI MYSLÍM.....

Už jsem tento článek chtěla napsat dříve, ale nějak se mi to nevyvedlo a tak to udělám dnes. Napíšu jsem to, co dělám skoro každý den a....samy uvidíte XD.

 

1. Když si myslím....že mne nikdo nevidí (popřípadě neslyší), když kradu PC.

Ano, přiznávám se....Kradu počítač. Je to celkem snadné až na jednu blbou věc. Na zvuk...Někdy (hodně často), zapomenu vypnout zvuk a tak když kradu PC a zkusím ho zapnout tak se ozve jakási melodie, která upozorní rodiče, na to....Že jejich milá dceruška ukradla počítač. Ještě kdysi dávno počítač rodiče dávali do příšerně vrzající skřínky, hned vedle ložnice a tak to bylo vždycky na konci týdne: "Já jsem tě slyšel a jestli to ještě jednou uděláš, tak si ten počítač dáme sem a už si ho brát nebudeš!". Fakt dobrý vtip tati...

2. Když si myslím....že rodiče neví, že jsem jim šlohla prachy XD.

Jsem hrozná! Ano fakt....ale když nemáš prachy, tak co jiného mi zbývá?! XD. Nebojte se, v reálu to dělat nebudu....To je jasné, ale jsem ještě dítě!!!! XD. No...u táty to nevadí, ale máma je "chudá" a tak je to celkem poznat. Jednou se to skoro dozvěděla, ale její teorii a mé krádeži jsem vyvrátila XD.

3. Když si myslím...Že už nemůžu dostat horší známku...

Když si myslím, že budu mít trojku a přitom se druhý den dozvím, že mám pětku, anebo čtyřku XD. Asi tak, ale to je jen ve fyzice a občas v matice. Já jsem takový génius: Jeden vtip říká:

4. Když si myslím...Že někdo, koho nesnáším už nepřijde do školy.

Pár lidí ze třídy úplně nesnáším. Klidně si sedím takhle v lavici a povídám si s BFF. Můj úhlavní nepřítel není ve škole, tak si říkám: JO! NENÍ TADY! A pak těsně před zvoněním přijde -_- To mne celkem naštve, protože pak mne prudí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

5. Když si myslím....že už mi konečně někdo napsal.

Často se nudím a tak zkusím někomu napsat, ale on mi stále neodepisuje! A když už si konečně myslím, že už mi dotyčný odepsal, tak nic! Ale vůbec nic a to mne taky štve XD.

 

To je pro dnešek vše, tak ČČ! Doufám, že se líbilo... 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.