Barbie skákačka
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Holly Muffin Maker
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Pregnant Violetta Ambulance
Hra - Pregnant Violetta Ambulance
Video se načítá
Princesses Comics Heroines
Hra - Princesses Comics Heroines
Video se načítá
Tudor Fashion
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Frozen Elsa Makeover
Hra - Frozen Elsa Makeover
Video se načítá
Haunt the House
Hra - Haunt the House
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 149
Hra - Monkey Go Happy Stage 149
Video se načítá
Jeu Chiant
Hra - Jeu Chiant
Video se načítá
Sandwich Stacker
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
 

Totální Blbosti

"Držíme při sobě"

Tenhle článek bude tak trochu o naší třídě......Musím říct, že naše chování už přesahuje meze, nebudeme to tu rozebírat, o tomto je to jen malinko.....Takže jdu na to!

-------------------------------------------------------------------------------

Jakože znáte to když učitel něco slíbí a pak to nedodrží, tento rok máme nového na Češtinu. Když každý z nás dostane jedno napomenutí tak nás rozsadí všechny. A jak jinak by nás mohl rozsadit než: Holka + Kluk. Čtyři lidi měli štěstí! A sedí sami, ano sami, protože už nás učitel rozsadil a to skoro nikdo z nás neměl napomenutí! Já samozřejmě to štěstí neměla...A tak bojuju o život již od včerejšího, čtvrtečního dne...Akorát, že tomu klukovi u kterého sedím, nějak došli jeho krásné ironické věty, které mi často říkával. Poslední dobou se ale nějak moc změnil a začínám se toho bát, jak je na mě "miloučký". Ok, ale to jsme někde jinde. Důležité je, že nám furt někdo říká: Musíte jako třída spolupracovat, musíte spolu vycházet! A ejhle....To spolupracování u nás asi znamená, sedět od svého souseda co nejdál...Jo dneska jsem si myslela, dobře budu sedět víc doprostřed až si zvyknu, sice myslím že se moje postavení zlepšilo, ale jen asi tak o 0,5% jelikož jsem uprostřed hodiny zjistila, že sedím skoro mimo židli. Abyste to pochopili úplně a abych tento odstavec pěkně ukončila...Tak toho kluka šíleně NENÁVIDÍM.  

 

Už jsem s ním jednou pracovala a málem jsem u toho chcípla a dneska?! Dneska vím, že s ním budu muset "žít" celý rok! Asi byste taky chcípli, kdybyste ho znali, jako já včera když jsem spatřila nový zasedací pořádek. Málem jsem se rozbrečela, i když jsem to čekala, jelikož já jsem jeden z nejhodnějších lidí ve třídě a on je přímý opak...A musím podotknout, že mluvím o svém případu a částečně i o případu ostatních, protože jsem si jista, že jsem na tom stejně jako většina holek. Naštěstí je tam i moje kamarádka, která to nemá o moc lepší než já, ale aspoň si u ní můžu pobrečet než nezvoní na češtinu. Lidi už se fakt "těším" až uslyším to: Rozdám Vám práci a vy budete pracovat ve dvojicích. Jo už se fakt nemůžu dočkat až nebudu za měsíc chodit dva týdny do školy -.- A prosím, chci si to vychutnat, takže mi to nekažte v komentářích tím, že budu muset všechno dopisovat :D.

Takže se zase někdy zastavte na mém blogu a čau :P

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.