Totální Blbosti

Vlčí Doupě - 5 - Vyznání lásky

 Po smutné události to chce trošku pohádek...

-------------------------------------------- 

Lukas si uvědomil, že se sice zamiloval, ale beznadějně. Avia se k němu chovala, jako ke zločinci. Věděl však, že jí velmi naštval. "Princezno? Jak dlouho ho tu ještě chcete věznit?" ptala se vlčice Astra své princezny. "Nevím....To posoudím až dnes odpoledne...." odpověděla Avia a vydala se do sálu. "Tak co slabochu? Už ses srovnal?" ptala se jako obvykle Lukase. "Ne...Držíš mě tu jako papouška v kleci!" odpověděl Lukas. "Nezvyšuj na mě hlas! Nebo si snad ještě chceš přičichnout?!" odfrkla Avia. "Ne! To mi nedělej a stejně mě už určitě hledají!" vykřikoval s nadějí princ. "Vážně? Tak se podívej!" ukázala prstem na kouzelnou kouli, která se rozsvítila a pak ukazovala princovu zemi....Nikdo si na něj nevzpomněl a všem se žilo dobře.

 

"Lžeš! To nemůže být pravda!" zlostě vyhrkl princ. "Hele, hele! Je to pravda a pouštět tě nebudu aby ses přesvědčil!" okřikla ho Avia. "Tak to ti asi nebudu říkat tu důležitou informaci...." zaváhal, jestli to má říct. "Jakou zase? Neřekls mi toho náhodou už příliš?!" rozzuřila se princezna. "To, že jsem se do tebe zamiloval...." sklopil zrak Lukas. Princezna se zarazila a jen vykoktala: "No...Uvidíme co s tebou..." a odkráčela. Lukas najednou ztratil všechnu naději, že ho někdy bude mít Avia ráda a tak si jen tak pro sebe řekl..."Sbohem Avie...". Najednou do místnosti vpadl její bratr.

 

"Hele! Ty jsi ten, kterého Avia měla vždycky tak ráda! No, ale když si nám zabil rodiče, tak sis to u ní teda pěkně posral..." (:D) . "Ty jsi její bratr?" zvedl pro jednou hlavu Lukas. "Fabián, princ vlčí říše a bratr jediné dcery královny a krále, Avie." představil se. "Můžeš mi s ní pomoci?" zeptal se trochu odvážněji. "Jak to myslíš?" udivil se Fabián. "No....Líbí se mi....Víš?" začervenal se Lukas. "Aha! Už chápu o co ti jde....Chceš s ní chodit...Ale s tím já ti nepomůžu, já jsem na všechno levej..." se smíchem odpověděl Fabián. "Aha..." odfrknul si princ.

Pokračování příště....  

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.