Totální Blbosti

Co mi vadí?

No tak tohle bude prostě článek o jedné věci, která mi docela utkvěla v hlavě a hrozně mi vadí. Prostě když se třeba bavíme o nějaké rase lidí, jako jsou třeba Asiati, tak prostě...hodně lidí si začne myslet, že jsou to prostě lidi co si nezaslouží tu být. Nebo...Já nevím jak to popsat, ale uvedu to tak, jak se mi to stalo před nedávnem.

Prostě jsme si s kamarádkou povídali a najednou jsme se nějak dostali k tématu K-POP...nevím jestli to znáte ale je to prostě korejský pop, docela mě to zaujalo, je to zase jiný druh a styl hudby, než normálně poslouchám. A je to docela oblíbené a přesto tu jsou stále lidi, kterým to vadí. Začala jsem mluvit o nějaké takové písničce a ta kamarádka na to "Sim tě, jsou to jenom kurvy šikmooký." A já prostě zůstala jenom zírat.

Jako každý má svůj názor, ale vyjadřovat se tímto způsobem mě prostě irituje. Když už tak, prostě řeknu, že se mi to nelíbí, jako normální člověk. Přesto ten styl hudby začala takto urážet a nejvíc tomu dala korunu tím, když řekla, že nějaké K-Popové písničky má uložené v telefonu. Jako...what? To už jsem přestala chápat úplně.

Z mého hlediska, já jsem člověk, který nic nesoudí podle obalu, ale podle toho jak se daný člověk, či věc projeví...Samozřejmě, každý nemůže být dokonalý, nikdo nemůže za to jak se narodil, ale pořád tu bude někdo, kdo bude soudit tak, jak by se nemělo. Přijde mi nehezké konstatovat o něčem, že je to špatné, když to ani pořádně neznáme.

A takové reakce jsou všude kam se podíváme. Teď mi došlo, že hodně často používám slovo "prostě", ale to už je teď jedno, vraťme se k článku.

Můj táta třeba řekl, že nemá rád lidi, co jsou na stejné pohlaví. Holka s holkou, kluk s klukem, chápeme se? Snad ano. No a řekl to tím stylem, že takový lidé by u nás jednoduše neměli být. A já jako správný strašpytel jsem jen zůstala sedět. Jenže kdo by odporoval tátovi, že jo? Ještě takový slabý tvor v ženské podobě, jako jsem já. Každopádně to jsme někde jinde.

Opravdu mě takové věci štvou a chtěla bych tomu zamezit, proto jsem napsala tento článek. Takže se omlouvám, jestli někomu vyvracím jeho názory, ale toto je PROSTĚ ten můj.  

Mějte se fanfárově :)  

Komentáře

sonataVIP(Bradavice)

Jn... Já nemám ráda když někdo někoho odsuzuje že je třeba z Japonska, Korei a tak. Já poslouchám Kpop a moje kámošky to ví, naštěstí je neurážely, jen řekly že se jim tento styl hudby nelíbí =)

sonataTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Máš pravdu, ľudia odsudzujú druhých na základe napr. ich rasy, pôvodu alebo orientácie, a tak vôbec nechcú spoznať, aký ten človek vnútri je. Možno by zistili, že je ten človek fakt super.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.