Totální Blbosti

Vlčí Doupě - 10 (poslední díl) - Svatba

Utíkali spolu zpátky do Vlčího doupěte a oznámili nejstaršímu, že se vezmou. Celá "vesnice" jásala a byla moc ráda, že budou mít nového krále. Už druhý den se měla konat veselka. Samozřejmě, že Avia se vdávala jako člověk a ne jako vlk. To by jí asi u Lukase neprošlo. Potom co oznámili všechno v lese, se vydali na zámek. Na zámku bylo ticho, dokud do něj nevběhli ti dva zamilovaní. Zrovna se podávala královská večeře. Všichni už se chtěli zakousnout, když....

 

do jídelny vtrhl Princ a za ruku si vedl svou nastávající. "Omlouvám se, že jsme sem tak vpadli, ale otče....Jen jsem ti přišel oznámit, že dál budu žít tady s Avií v jejím panství a vezmeme se. Všichni na ně udiveně koukali a pak se král postavil a promluvil. "Budiž...." jeho hluboký hlas se rozléhal po síni. "Tedy máte mé svolení, ale pamatuj si synu....." nedořekl a Lukas mu skočil do řeči. "Ano, otče....Budu..." mrkl na něj a pak společně odešli zpět do lesa, kde už ostatní chystali svatbu.

Princezna byla náramně veselá a už si oblíkala své svatební šaty. Její bratr Fabián jí měl odvést k oltáři a dvě služebné měli být jako její drůžičky. Lukas už byl také připraven a tak se mohlo začít. Ženich si stoupnul k oltáři a oddávající vlk vedle něho dal pokyn k začátku. Najednou začala hrát překrásná hudba a po růžovém koberci posypaném květy pomalu kráčela Avia. Byla překrásná. Hezčí nevěstu svět neviděl.

 

A pak to přišlo....Když došla princezna k oltáři, všichni plakaly radostí a čekali, co se bude dít. Nero se nejprve zeptal Lukase. "Princi Lukasy ze země lidí, berete si zde přítomnou vlčí princeznu Avii?" "Ano" usmál se a podíval se na nevěstu a ta mu úsměv oplatila. "A nyní....Princezno vlků, Avie, berete si zde přítomného prince ze země lidí, Lukase?" "Ano" odpověděla. "Tak tedy Vás prohlašuji za muže a ženu."

Konec!

XDDD To jsem udělala naschvál, že už to nepokračuje, ale nebojte, už se chystá další příběh :D  

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.