Ta.Nádorová.Adéla

Psychické problémy

Ahoj zdravím vás u mého nového článku. V poslední době se toho moc událo a doufám, že na nic nezapomenu.

Problémy v zájmech

Chtěla bych začít, že vám řeknu jaké mám zájmy.. ale vlastně nemám žádný krom psaní.
Já jsem byla už od malička a stále možná jsem umělecká duše. Bavilo mě kreslit, tančit, skládat hudbu, psát
příběhy a natáčet videa. Pak potřebuji to někomu ukázat a pochlubit se se svým dílem, avšak ne vždycky se mi to vyplatí a tak mluvím o svých zájmech v minulém čase.

Bavilo mě tancovat a tak jsem se rozhodla, že natočím video jak tančím a zveřejním ho na facebook. Jediné co jsem z toho dostala byl výsměch a tak jsem přestala tančit a smazal jsem video.
Bavilo mě natáčet videa na youtube, kde jsem vyprávěla creepypasty a také jsem přestala, protože jsem dostala výsměch skoro od celé školy a hlavně třídy. (A pak se samozřejmě diví, proč žádné video nevychází)
Bavilo mě malovat a skládat hudbu ale též jsem přestala, protože ne vždycky se dostaví insiprace, kdy zrovna chci. To prostě nejde ovlivnit. Pak když jsem nemohla nic vymyslet měla jsem z toho depku, protože nejsem schopná nic vymyslet.
A jako můj poslední zájem/koníček  je/byl psaní příběhů. Jednoho dne jsem se rozhodla, že dám dvou osobám, které miluji přečíst mých pár příběhů. Od těch osob spíš zněla kritika, což mě hodně zamrzelo, protože jsem tam dala kus sebe, mého života a kus mého času.
Chtěla bych se naučit hrát na kytaru ale táta mi to nechce dovolit, protože důvod je "ne". Když se ho zeptám proč je odpověd "ne", tak se začne vztekat a nevysvětlí mi ten důvod.

Můj ex chce zemřít na rakovinu
Měla jsem přítele Honzu, který veděl o tom uzlu a že to klidně může být rakovina. Napsal mi, že se s ním holka rozešla a chce se zabít. Já jsem se ho zeptala, co by dělal, kdyby mu doktoři našli nádor a on mi na to odpověděl, že by už k tomu doktorovu nechodil a rád by zemřel na rakovinu.
Já mu nepřeji rakovinu ale přeji mu aby zažil stejný strach jako mám já. 
Lidé by si měli víc vážit života, protože to je jediný co mají pokuď je všichni lidé opustí.


Psychické problémy 
Za dva měsíce mám takový zvláštní stavy a mám z toho naražený lokty, naražený zápěstí a zedřenou ruku. Jakoby jsem se přestala ovládat a začla jsem mlátit rukou o zeď ze vzteku, když mě něco naštvě. Ale nejhorší je, že se nechci ubližovat.. nikdy jsem tohle v dětstvý nedělala..

Víte, já jsem zvyklá mít nonstop zatažený závěsi v pokoji a mamina se včera naštvala a sundala mi je.
Brala jsem to v pohodě ale potom se něco změnilo. 
Měla jsem pocit, že mi někdo sebral soukromý a stovky lidí vidí, co dělám na počítači i mimo něj (no.. mám pokoj v druhém patře domu). Měla jsem pocit, že u mě někdo je a sleduje mě (množný číslo).
Chtělo se mi brečet a měla jsem vztek, tak jsem začala mlátit do stolu a do zdi, teď mám z toho naražené zápěstí.
Poté jsem jen v tichosti seděla a nemohla jsem nic dělat, jakobych byla paralyzována. Nevíte co to mohlo znamenat?
Tohle jsem v dětstvý nezažívala.. a možná mám teorii, která se vám nebude líbit. Nevím jestli víte, že nádor na mozku může způsobovat změnu chování, tak jestli se to nezhoršilo či doktoři něco nepřehlédli.. ale je to jen teorie.

V poslední době mě nic nebaví. Nebaví mě poslouchání hudby, vstávat do školy, psaní příběhů, hrát hry, vůbec se mi nic nechce dělat.. připadám si jako robot a musím se nutit abych něco vůbec udělala. Cítím tak velkou prázdnotu..
Dělá mi problém komunikovat s lidmi (i s kamarádkou), jak přes facebook i naživo.


Doufám, že se vám můj nový článek líbil a chystám se napsat další článek, který mě také hodně poznamenal.





Komentáře

luke castellanVIP(Pár pařmenů)

Ten článek poznamená spíš nás smajlsmajl to prostě nejde, všechny kamarádky umíráme smíchy. Ale teď trochu vážně, ten nádor na mozku má veliký vliv (evidentně to bude hlavně vliv na pravopis a gramatiku, protože jinak si nedovedu představit šestnáctileté děvče, které je schopné napsat dvakrát po sobě ,,dětstvý" s ypsilon).

luke castellanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

luke castellanVIP(Pár pařmenů)

Milá Adélko, mám pro tebe vzkaz. Napsala bych ti ho do zpráv, ale když je někdo hloupý a používá neuváženě ignor list, já s tím houby zmůžu. Vyjadřuji zde svůj – i když pro tebe nelibý – názor. Je to názor asi tak 80% lidí, které znám a nejen můj. Ale k té líbezné zprávičce, co jsi mi poslala – pro hloupého, každý hloupý, takže si to přeber jak chceš, nebo se třeba ve své mysli vracej do svého "dětstvý," ovšem nezapomínej, zatím co se budeš topit ve svých psychických problémech, že nám těmito vysoce inteligentními články dáváš munici. A tak to je. smajl Prostě svět je plný rozkolů a rozporů a jestliže ti je 16, tak by sis toho měla být dobře vědoma a schopná žít s tím, že někdo nadšeně neposkakuje nad tvým výlevem srdíčka. Uši vzhůru a těpéro smajl

luke castellanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Neviem ti veľmi poradiť, nie som psychológ. Nehovorím, že máš pravdu, že možno niečo doktori prehliadli, lebo to neviem, a nechcem ťa vyplašiť. A nehovorím že nič neprehliadli, lebo všetko je možné. Aj ja mávam takého čudné akoby amoky, a pritom som zdravá... lebo naposledy keď som mala tak asi nejak tesne pred tým ako som bola v nemocnici, potom mi tam robili vyšetrenia mozgu a nervov, a som v pohode...

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.