Something interesting

Prosím poraďte výlet pro děti...

Ahoj :D,


Potřebuju rychle poradit, do půl čtvrté do dneška.


Mám na brigádě hlídat děti od 6 do 12let a potřebuju pro ně vymyslet nějaký výlet na jeden den od 10 do 16 hodin. Nemělo by to být moc drahé, maximálně kolem pětistovky a mělo by je to všechny bavit, dětí bude asi 20,30. Prosím napište mi do komentářů všechno, co vás napadne, moc to potřebuju.


Předem děkuji :D


Sagka

Komentáře

2lucie(♥Sexy Bláznivy Kočky♥)

No třeba bys je mohla vzít na výlet který by byl skoro zadarmo .Třeba do volné přírody ,dávala bys jim otázky jaké jsou to květiny děti by se určitě moc dobře zabavili a pak třeba na párek v rohlíku.

Nebo také ys je mohla výít na volné fotbalové hřiště ,ale musíš si být jistá že se tam nebude konat žádný zápas.Dětem bys mohla říct at někdo vezme švihadlo někdo létací talíř a někdo zase míč určitě by je bavilo sportovní odpoledne a tak.

Nevím jestli znáš WIKILAND nebo BONGO ,ale můžeš si to najít na webu je to zábavný park ,ale já ne tvé místě děti rozdělím do skupin aby se tam samotné neztratili no víš radči pro jistotu.Také je Jump park a tam si člověk užije také velikou srandu,ale nevím nevím když jse tam yly mi naposledy má kamarádka se bouchla hodně do zad.

Zoo je taky jedna možnost ,ale neví jestli to děti baví a nebo také mužeš je vzít do dynoparku jeli byste vláčkem a tak.

Také bys děti mohla vzít do knihovny tam by si přečetli nějakou tu knížku a pak byste šli třeba na zmrzlinu.Nebo bys mohla vzít děti na velikou tůra po památkáh města no snad jsem ti alspon trochu pomohla pokud ano dej mi vědět 2lucie!☺☺

2lucieTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

Kolik ti je že hlídáš děti?
Doporučila bych ti určitě Jump park praha nebo brno.
Nevím jestli by sis troufla jít s nimi do bazénu-když je hlídáš sama, je to moc velká zodpovědnost s nimi chodit do bazénu, ale pokud si na to troufáš tak určitě aqua park. Dále například v liberci mají krásnou zoo.

Maggie13To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Maggie13: Od skauta. Jdu pomáhat na příměstský tábor (tzn. 5 pracovních dní v týdnu od 8 do 16 hodin), ale nedá se jen tak sehnat, já se znám s vedoucíma, takže jsem jim napsala, jestli bych tam mohla jít pomáhat smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Moc vám děkuji a zapomněla jsem napsat, že nejlepší by bylo něco v Libereckém kraji, nebo na jihu Lib. kraje kolem Českého ráje popř. Ml.Boleslav, Jičín.

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.