Something interesting

Přirozená krása?

Ahoj :D,

vím, že je tady dost holek, které se malují, ať už jdou jenom do školy. Já se líčím jenom do tanečních, jinak mi to připadá zbytečné, ale pokud máte beďary a zakryjete to přirozeným množstvím makeupu nebo korektorem, přidáte řasenku popř. i rtěnku, proč ne. Ale přijde mi zbytečné mít příliš make-upu na obličeji nebo dvanáctileté holčičky, které mají linky. V dnešním článku vám proto ukážu, v čem je výhoda přirozené krásy bez líčení.





1. Peníze


    Každá víme, že malovátka nejsou nejlevnější záležitost. Třeba taková řasenka stojí od 100 do 500 korun, ale hodně značková řasenka vás vyjde mnohem dráž. A to je jenom řasenka, stačí se podívat do svého nebo mamčiného kufříku na malování, sečíst všechny ceny všecho, co tam je... do deseti tisíc se nevejdete. Takže pokud se nelíčíte, dost vám to ušetří peníze.




2. Přirozenost


    Všechny máme nějaké nedostatky, které se snažíme jakkoli zamaskovat. Každá si v duchu říkáme, jak jsme ošklivé, jak jsou ostatní mnohem hezčí, chceme vypadat jako náš vzor... ale doopravdy to není pravda. Všechny jsme něčím krásné a pokud to zamaskujeme v domnění, že to nevypadá hezky, můžeme o tu krásu přijít a pak opravdu vypadáme jako ostatní. Proč to děláme? Vždyť většina kluků má ráda přirozenost.




3. Čas


    V dnešní době je každá volná chvíle dobrá. Proč nevyužít čas, který vám zbyde, pokud se nebudete malovat?




4. Vaše pleť netrpí


    Každá pleť potřebuje dýchat a pokud ji zamaskujete make-upem, tak nemůže volně dýchat a odpočívat. Místo nánosu líčidel můžete použít lehký hydratační krém a dopřát svému obličeji chvíli klidu.




5. Moje filosofie


    Já si myslím, že přirozenost je mnohem lepší než zmalovaný obličej, hlavně u tak mladých dívek, jako jsme my. Něco jiného jsou naše babičky, nebo starší maminky, které mají občasné vrásky a chtějí ještě pár let vypadat dobře. Pokud se budete malovat v tak mladém věku, kdy vaše pleť vypadá ještě dobře, po deseti letech bude vypadat vaše pleť jako pleť ženy, která se jako mladá nemalovala, po dvakrát tak dlouhé době: tzn. ve 25 letech bude žena, která se líčila vypadat tak, jako 35 žena, která na malovátka šáhla až v posledních letech.

    Také, pokud se normálně nelíčíte a půjdete někam do slavnostnější společnosti a namalujete se, všichni vás budou považovat za nádhernou, mnohem hezčí než holky, které vypadají stejně jako vy, ale malují se pořád. U těch bude jejich vzhled normální, kdežto vy vyniknete.

    A o to líp vypadáte, pokud nejste namalované. To vypadáte normálně, přirozeně krásně, když se nalíčíte, vypadáte líp, takže každý ocení, že nenalíčená vypadáte prostě božsky, že jste přirozeně tak krásná, že se ani nepotřebujete malovat.





Moje rada zní: Malujte se pouze, pokud se vám bude zdát situace výjimečná (ples, taneční, svatba, party...), jinak zůstaňte přirozená.


Ale to je samozřejmě jenom na vás. Uvědomte si, že vaše pleť pod nánosy make-upu trpí! Zbytečně!





A já opět doufám, že se vám článek líbil a budu ráda, pokud mi ke článku napíšete nějaký ten komentář :D


Sagka

Komentáře

vlčková

Já se plánuji malovat až na střední škole, vážím si toho času, kdy můžu klidně vstát a nemusím hned běžet k zrcadlu a začít na sebe něco patlat. Mně vystačí balzám na rty a krém Nivea smajl

vlčkováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.