Something interesting

Co musí celebrity vytrpět kvůli roli ve filmu?

Ahoj :D,

držíte dietu? Já osobně si myslím, že diety jsou na nic a pokud chcete něco shodit, je lepší pohyb. Ale o tom až někdy příště. Dnešní článek bude o celebritách, které musely kvůli své roli extrémně zhubnout nebo naopak ztloustnout.





1. Natalie Portman


Natalie Portman byla nucena zhubnout asi 10 kg kvůli roli ve filmu Černá labuť, kde hrála baletku Ninu. Denní přísun kalorií omezila na maximálně 900. Jen tak pro srovnání, běžná dívka ve věku třináct let, o výšce 160 cm a váze pod 50 kg, by měla za den přijmout zhruba 2000 kalorií. A Natalie Portman je dospělá, takže by mělo být číslo ještě vyšší! Spoustu času trávila také nacvičováním choreografií a tancem, denně trénovala až 8 hodin balet! Film byl dost kritizován, jelikož tam Natalie Portman (dle některých kritiků) vypadala jako kostra potažená kůží.


    X    





2. Jared Leto


Kvůli filmu Chapter 27 přibral Jared leto celých 28 kilo. Jelikož je vegetariánem, tak si prý ohříval v mikrovlnce čokoládovou zmrzlinu a ředil ji se sójovou omáčkou a olivovým olejem. Dost nechutné, co?


    X    





3. Tom Hanks


Kvůli hlavní roli ve filmu Trosečník zhubnul dvacet pět kilogramů, které po skončení natáčení zase nabral zpět. WOW, samé kosti! O necelých 12 kilogramů zhubnul i kvůli roli HIV pozitivního homosexuála ve filmu Philadelphia - roli, která mu získala jednu z jeho oscarových sošek.


    X    





4. Christian Bale


Britský herec musel kvůli filmové roli podvodníka ve filmu Špinavý trik přibrat 18 kilogramů. Jeho nejoblíbenějším jídlem se tak na určitou dobu staly především hamburgery. To bych si nechala líbit maximálně jednou týdně, ale každý den?!? Christianova herecká kolegyně Jennifer Lawrence na jeho konto prohlásila, že už není Batman (třikrát si střihnul roli Batmana), ale Fatman.


    X    





5. Chris Hemsworth


Chrise Hemswortha známe především jako svalnatého boha Thora ze stejnojmenného filmu. Tomu je ale konec. Objemné bicepsy a "pekáč buchet" musely pryč kvůli roli ve filmu Heart of the sea. Příjem kalorii musel snížit na pouhých 500-600 denně. Základem jeho jídelníčku se staly zeleninové saláty. Nejhůře prý snáší to, že musí chodit spát s prázdným žaludkem. Fuj!


    X    





WOW a ještě jednou WOW! Chudáci herci, co všechno musí vytrpět kvůli tomu, aby dostali roli. Upřímně, já bych na to neměla a ani bych nechtěla za tak krátkou dobu přibrat nebo zhubnout tolik kilo. Snad se vám článek líbil, za +, komenty či sledování mého blogu budu moc ráda :D


Sagka

Komentáře

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Dost mi tam chybí Heath Ledger. Ten nakonec kvůli roli Jokera umřel :\ (I když na začátku vlastně je, že je to o celebritách, které musely zhubnout/ztloustnout. Nějak jsem na to zapomněla) smajl
Ale jinak opravdu super článek (y)

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.