Something interesting

Co dál?

Ahoj :D,

není to tak, že bych nevěděla, o čem psát. To bych radši nepsala vůbec. Mám v záloze víc jak 10 témat, asi bych jich teď na místě dala dohromady i dvacet a časem budou nová přibývat a ty co použiju, ubývat.


Takže si asi říkáte, proč píšu tento článek?


Není to proto, že by mi tolik záleželo na vašem názoru. Samozřejmě, že jsem ráda za negativní komentáře ohledně mých článků a mého blogu (i když pozitivní mám radši) a beru si z toho poučení, co příště zlepšit. Ale v mnohých ohledech mám svůj názor, který nechci měnit jenom proto, že se to pár lidem na HPD nelíbí. Přece jenom, každý má trochu jiný styl, líbí se mu trochu jiné věci než mně, uznává jiné věci, lidi, hudbu, styl...


Ovšem tento článek vznikl kvůli vašemu názoru. Prosím, abyste vyplnili následující dotazník a odpověděli na něj slušně a hlavně tak, abych si z toho něco odnesla. Bylo by lepší, kdybyste si nejprve prošli můj blog, přečetli si články a pak odpovídali, aby jste tam nepsali nesmysly.


Tady je odkaz k dotazníku.


Předem děkuji za vyplnění.




Na závěr bych chtěla ještě jednu věc:



Špatně zvolená téma článků, která nikoho nezajímají

Myslím si, že HPD je jeden ze způsobů, jak spojit děti - především dívky. A občas se mi nelíbí, jak se tu k sobě lidi chovají. OK, chápu, že je tu velmi mnoho dětí, které jsou teprve na 1. stupni základky, ale i ty jsou dost inteligentní na to, aby věděly, že psát do článku co měly k obědu, že už jdou spát, že mají na všechny hry a sociální sítě stejné heslo a další podobnosti, do článku opravdu nepatří. To jsou takové věci, které čtenáři neposkytnou žádnou zajímavou novou informaci, nijak ho to nevzdělá. A čtenáře si získáte jedině dobrými články, u kterých víte, co tím článkem chcete sdělit. Jsou tu také tací, kteří sem dají svou fotku (už to mi přijde riskantní) a tvrdí, že jsou krásní. Za prvé je krása subjektivní (mladší si to radši najděte ve slovníku) a za druhé podle tří fotek nemůže člověk usoudit, jestli je ten na těch fotkách krásný. Na to by ho potřeboval vidět, jelikož existuje taková věc jménem Photoshop, editor pro úpravu fotografií.



Zbytečné hatey komentů nebo článků

Nejhorší jsou ti lidi Y, kteří píší do článku, jak nesnáší člověka X, jelikož X napsal Y ke článku Y svůj názor. Názor je věc každého z nás a pokud není vulgární nebo neoprávnění z důvodu mála informací, může ho veřejně prohlašovat, tzn. může ho napsat jako komentář ke článku jakéhokoli člověka Y, který něco udělal - v tomto případě napsal článek. Pak už je na Y, jak komentář vezme, jestli se z něj poučí, nechá ho být bez odezvy (v případě zbytečných komentářů typu: "Venku je hezky" ke článku o knihách), nebo začne psát člověku X, proč je jeho komentář špatný a že to on, Y, má skvělý článek, Y sám je nejlepší na světě a jak si X vůbec mohl dovolit napsat k tak dokonalému článku od Y takový hnusný komentář. A tohle opravdu nemám ráda, jestli má Y něco proti komentářím pod jeho článkem, které hateují jeho článek, asi je něco špatně na tom článku a nebylo by od věci se na článek znovu podívat očima X a zjistit, jestli náhodou nemá pravdu. Místo toho ho Y začne pomlouvat a psát o něm nesmysly, jak je špatný, zlý, příšerný... aniž by to měl podložený nějakým faktem.



Uvědomte si, že když k ostatním budete milí, budou oni milí i na vás :-)



A pak pravopis.

Každý článek s větším množstvím chyb v pravopisu se čtenáři čte velmi špatně a většinou takový článek ani nečte, jen napíše do komentů: "Nauč se pravopis." Je to pochopitelné, ale mně je jasné, že mladší děti ještě nejsou tak zběhlé v pravopisu jako ti starší, nebo se některou látku ještě neučily (např. čárky - to se dá odpustit - nikdo není dokonalý - ani já), ale i/y; ž/š; z/s; t/d; p/b... Jestli si tím nejste jistí, podívejte se na net nebo se poraďte se staršími, kteří pravopis ovládají :-D




Tak jo lidi, tohle byl můj názor. Samozřejmě, vím, že na HPD je mnoho slušných lidí a nejsou to jenom ti starší, v pohodě se dá bavit i třeba s 10letými.



Prosím, nepiště mi do komentů, že nesouhlasíte s druhou částí článku+vysvětlení proč.

Nebo že to já jsem blbá a hateuju tady všechny lidi kvůli tomu, že jsem napsala svůj názor, což není zakázané!

Nebo jestli ty příklady věcí, které nemám na článcích ráda, byly určené pro někoho na kontrétní osobu.

Odpověď zní: ano, většina věcí je na konkrétní osobu, ale psala jsem sem jen příklady věcí, co se mi na té osobě nelíbí, ne, že se mi nelíbí ta osoba. A schválně jsem neuváděla jméno/přezdívku.




Chtěla bych, abyste mi dali vědět ohledně dotazníku a prosím smysluplné věci. Děkuji :D


Sagka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.