Something interesting

Všechno jednou končí...

Ahoj :D,

tý jó, už jsem sem tak dlouho nepsala, že jsem úplně zapomněla pozdrav :)


Mnoho článků na téma, na které budu psát já, tu už bylo. Bohužel se musím také přidat. Ne, dneska to nebude úvaha ani názorovka, prostě jsem se s vámi chtěla rozloučit.


Začalo to na začátku letošního roku, kdy jsem se registrovala na tuto stránku. Tak moc jsem chtěla oslavit rok mého působení tady, bohužel mi to vyšlo jenom na třičtvrtě roku.


Trvalo mi to necelý týden, než jsem se stala vysněnou Fanynkou (5) a vydala jsem svůj první článek, který jsem měla už dlouho předpřipravený.


Dlouho jsem uvažovala o jménu blogu, přemýšlela jsem, co na něm vlastně bude. Říkala jsem si, nemaluju se, takže beauty tipy to nebudou. O PC hrách toho taky moc nevím... o čem vlastně budu psát? V čem jsem odborník? Asi o knihách, čtu hodně, tak budu psát recenze. No a ještě o něčem... určitě to bude zajímavé... A tak vznikl název Something interesting. Ten název se mi líbí doteď, což je dobře. Název blogu by člověka neměl omrzet nikdy.


A pak jsem kouzlu psaní článků úplně propadla. Psala jsem a psala... postupně jsem zjišťovala, jak napsat článek, který by vás bavit a zároveň bavil mě, jak se do článku přidávají fotky, obrázky a videa a jak napsat zajímavý zábavný článek.


Psala jsem snad pořád, nápady se jenom hrnuly. A pak konec. V květnu letošního roku jsem z čista jasna přestala psát úplně. Nějak mě to už nelákalo. Plusů jsem měla málo, v průměru kolem 3, články komentovalo a četlo málo lidí a já si chtěla užívat léta a ne sedět u počítače a psát články.


V průběhu léta jsem se ke psaní znovu vrátila. Chybělo mi to. A myslím si, že mi pauza prospěla. Zažrala jsem se do toho jako nikdy, vydávala jsem pravidelně každý den (mimo dovolenou) a bylo to vidět i na mých čtenářích - na vás. Články se vám líbily, hodnotily jste je skvěle a za to vám patří jedno velké DÍKY! Ale i tato doba skončila. Denní vydávání mě unavovalo, vydávala jsem několikrát do týdne.


Už nevím kdy, ale od jisté doby se tu začal šířit trend zakládání nových vlastních blogů. Natolik mě to zaujalo, že jsem si řekla: "To chci!" "To musím vyzkoušet!" A tak se také stalo. 2.11. 2016 jsem si založila svůj první vlastní blog s mnou vytvořeným vzhledem a mými vlastními články a rubrikami. A tam jsem začala psát články.


Z prvu jsem vydala každý článek dvakrát, jednou tam a jednou tady. Slibovala jsem vám, že tady neskončím ze dne na den, že ještě nějakou dobu budu vydávat články. Psala jsem to v minulém článku. No a co se nestalo, Saginku to tady přestalo bavit, už ji nebavilo, vydávat článek dvakrát a na dva různé blogy kopírovat totéž a tak se rozhodla přestat psát tady na blog a nechat si jenom tamten.


Kolikrát jsem si říkala: "Tak teď to nakopíruji sem na HPD blog," ale nikdy jsem to od posledního článku neudělala. Od té doby jsem vydala další čtyři články na charlottestips.blog.cz a tady nic. Je mi to líto, mrzí mě to za vás všechny, které jste mě podporovali, sledovali a pravidelně četli, hodnotili a komentovali mé články. Mám vás ráda, ale už to prostě nejde. Nestíhám to, jsem ráda, když vydám článek na jednom blogu a přijde mi zbytečné to samé vydávat i tady.


Budu moc ráda, když i nadále budete podporovat mou tvorbu na mém blogu charlottestips.blog.cz stejně tak, jako jste mě podporovali tady. Tento blog tu samozřejmě zůstane, žádné články mazat nebudu (pokud to za mě neudělá administátor) a i nadále budu procházet vaše články a příspěvky v síni slávy a budu se vám snažit radit, jako to dělám teď. Jenom tento blog zůstane nedotčený.


Veškerá moje tvorba bude pokračovat zde: charlottestips.blog.cz


Mám vás ráda a děkuji za vše. Také díky vám tu jsem a psala jsem pro sebe i pro vás tak dlouhou dobu články tady na HPD.


Je mi trochu líto, že už tu není nikdo, na jehož články bych se těšila, ale asi to bude mým věkem. Prostě mám jiné zájmy než jedenáctileté holčičky, které píší o jejich oblíbených jednorožcích (tím se vás nechci dotknout, mě toto téma prostě minulo). Čtu blogy jiných autorek, které jsou starší než já a píší o věcech, co mě zajímají. Tady je na mě komunita prostě moc mladá. Prostě už tu nemám co dělat, mezi vámi, jedenáctiletými. Nerozumím vám ani vašim článkům.


No nic, to jsem odbočila. Děkuji za vše :-D


Teď mi ukápla slza dojetím...


Samozřejmě, že tu dál občas budu (a nedopadne to, jako když jsem slibovala, že i nadále budou tady vycházet články), budu vám komentovat články i komentáře, budu k dostižení ve zprávách, budu tu s vámi.


Je na čase skončit, abych mohla začít jinde na plno.


Sagka




Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

ela: Ale já nekončím, psaní mě baví a přestat psát, to by byla moje smrt. Psaní je můj koníček a už jsme si na sebe zvykli. Jenom mě to už nebavilo tady, chtěla jsem stoprocentně svoji tvorbu, takže i vzhled, kategorie, komentáře... a proto jsem si založila svůj blog http://charlottestips.blog.cz/ a tady teď pokračuju. Jinak jsem moc ráda, že tě mé články baví smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Bebetuška: Děkuji moc. Moc mě těší, že sleduješ můj blog a líbí se ti smajl

P.S.: Doufám, že se éře jednorožců vyhneš (nic proti jednorožcům) smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RainbowBoom(Bradavice)

Tvé články na HPD byly báječné a vždycky když jsem si rozťukla některý z tvých článků těšila jsem se,že si konečně přečtu něco kvalitního. Je mi líto,že odcházíš,ale budu tě sledovat na tvém ,,oficiálním" blogu = }

RainbowBoomTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kocka perskaVIP(ANIME!)

Vše někdy končí. Jinak přeji hodně štěstí na blog.cz určitě budu koukat na tvůj průběh. Myslím, že se ti bude taky líbit a zas poznáš něco jiného smajl

kocka perskaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

kocka perska: Moc děkuji smajl Kvůli tomu to dělám, tady už mě to tolik nebaví a chci poznat něco jiného. A jestli se budeš dívat na můj průběh... páni, to mi udělá obrovskou radost smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.