Something interesting

Blogování dřív & teď aneb díky :-)

Ahoj :D,

    tento článek je takový bonusový a zároveň děkovací článek. Za necelých osm měsíců se mi díky vám podařilo dostat do TOP 50 v sekci spisovatel. A to jsem nepsala úplně od začátku, co jsem se zaregistrovala, takže to je spíš takových sedm a půl měsíce.

    Jsem moc ráda, že se tu s články nepíši jen tak sama pro sebe, ale že je rádi čtete. Sice jsem články začínala psát s tím, že je to pro mě, mně se to líbí a občas si to i někdo přečte a pořád se držím toho, že nevydám článek, který by se mi nelíbil, ale stejně moc děkuji za vaši podporu.



    A proto jsem vytvořila takový bonusový článek, který bude o tom, jaké to bylo dříve s blogováním a jak jsem se za tu dobu, co jsem získala pravidelné čtenáře, změnila.


    Prosím, berte to s nadsázkou, nejsem ten člověk, který jede jenom po plusech. Já píšu, protože mě to baví.





1. Úspěšnost článku


Dříve


    Super, před hodinou jsem vydala článek a už má první +. Jsem tak šťastná, že existují lidi, kterým se mé články líbí. :-)


Teď


    Tak co můj článek, už je to hodina, co jsem ho vydala, tak snad bude mít nějaké plusy.

    Cože, jenom čtyři plusy!!! Proč se s tím asi tak píšu hodinu! Aby si to přečetlo patnáct lidí, ale jenom čtyři z nich mi daly plus?






2. Nový článek


Dříve


    Tak co dneska napíšu za článek? Včera jsem nic nenapsala, tak dneska bych měla... Už to mám, napíši o mé oblíbené zpěvačce.



Teď


    Tak co dneska vydám? Podívám se, co mám napsáno... to ne, to taky ne... tak třeba ten článek Představa vs. Realita, to minule lidi bavilo.







3. Vymýšlení témat


Dříve

    Sakra, došla mi témata, nemám co vydat! No tak budu přemýšlet, třeba mě něco napadne. Co mě třeba štve?


Teď


    Nemůžu přijít na dobré téma... to nevadí, už mám napsané tři články dopředu, tak jeden z nich vydám a pak se podívám na seznam témat, která mám z minulého týdne.







4. Pravidelnost vydávání článků


Dříve

    No, teď mě nenapadá nic, co bych mohla vydat... tak nic nevydám, jeden den nevadí.

    Sakra nemám čas si ani zapnout počítač natož vymýšlet téma... lidi se nezblázní, když jeden den nevydám článek, stejně to čte málokdo.



Teď


    Kruci, vrátili jsme se v devět večer a já mám ještě dělat úkoly... ale dneska jsem nevydala žádný článek! Co budu dělat? Musím ho vydat, vždyť přeci vydávám každý den!






5. Psaní článků



Dříve


    Tak se podívám, co o tomto tématu píší na jiných stránkách... aha, teď to napíši do článku, přidám obrázky... kruci, co to je? Já jsem omylem klikla na hru a celý už téměř hotový článek zmizel! No děláte si ze mě *****! K***a!



Teď


    Musím napsat další článek do zásoby, už mám napsané jenom dva. Vyberu si jedno z témat, které jsem předtím vymyslela a jdu psát. Jasně že se nebudu inspirovat na internetu, to by pak nebyl správný článek, kdyby nebyl z mé hlavy.

    A všechno si to napíšu a uložím ve Wordu, aby mi pak celý text zase nezmizel. Na HPD jenom přidám obrázky a upravím, to je do půl hodinky hotové.






    Já doufám, že se vám tento speciál líbil. Jak už jsem psala, nejde mi o plusy, i když to tak podle 1. mohlo vyznít, ale stejně jsem moc ráda, že mé články čtete a toto je opravdu poslední děkování na hodně dlouhou dobu, protože děkovací články jsou vždycky nudné. Ale dostat se do TOP 50 si myslím, že si zasloužilo malou oslavu :-)



    A pokud se vám články líbí a čtou se vám dobře, určitě mě podporujte i nadále tak, jako doteď :D

Sagka

Komentáře

abodka(ANIME!)

Jsem ráda, že jsi se dostala na takovou úroveň, pro mně jsi byla vždycky úspěšná bloggerka, od které jsem vždycky ráda četla články a někdy i sbírala inspiraci.

Do dalších let ti přeji, ať jsi pořád tak suprová, jako do teď.

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

abodka: Moc děkuji za podporu smajl Snažím se psát co nejlepší články, často tipy, vlastní zkušenost a doufám, že mi to vydrží hodně dlouho. A moc mě těší, že tě některé mé články inspirují smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.