Říše divů

Thanks for you #1

Takže ahoj sušenky! Díky Vám za...neuvěřitelný počet plus u článku Finsko! Jsem moc ráda! A protože se dá stále za něco děkovat a protože jsem nemocná,jsem se rozhodla,že udělám sérii Thanks for you. Budu vám tu vyjadřovat díky (ne,neslavíme tu Díkuvzdání) tím,že vám povím aktuality a budu vyprávět různé příhody ze svého života. Enjoy!


Nemoc

Ve čtvrtek jsme byli se školou bruslit. (vypadala jsem u toho jako idiot) Už ve čtvrtek večer mě bolelo v krku,ale teď je to horší! Bolí mě svaly,škrábe mě v krku,mám prokleté očičko..(nejdřív mě do něj flákla kamarádka-nebylo to omylem,včera mě mamka vzala posuvnýma dveřma u vany. )



Cola nebo víno?

Na občanku jsme měli supl. (nějakého...nevím,nějakej poradce ohledně šikany atd.) Vyprávěl nám o alkoholu,cigaretách,drogách,žvýkačkách (je v nich vosk,guma...dobrou chuť) Hodinu ukončil se slovy:,,Příště vám znechutím něco dalšího."

- Nejmenovaný učitel, 2017

Ptal se nás na zkušenosti s alkoholem. (Já hodná holka,já nepít,nekouřit,nefetovat...Vážně! Nikdy!) Kamarádka (ta co podlejzá turniket v Mekáči,protože se jí nechce platit za záchod,ta co mě flákla,ta co učiteli Zemanovi řekla prezidente,ta co vidí autobus a kříčí,že jsou tam sběhové =  uprchlíci...= BFF. Já vím,zajímavý člověk) se přihlásila. A řekla (cituji): ,,Mamka měla červený víno v plechovce od Coca- Coly. Já myslela,že je to Cola,takže jsem se napila a to bylo tak hnusný! A já vypila půl flašky!"






Youtube,instalace Google

Teď vám řeknu něco,bez čeho byste nemohli žít. Vážně! Nefungoval mi YouTube. Zrovna jsem se dívala na The sims 4 Katka a Jirka. ( Mám raději,mnohem raději Katku) A v tom se sekl obraz. A nefungovaly ani ostatní videa! Jasně,mohla bych se koukat na netu,ne přes aplikaci,ale to není ono. Takže Lociku napadlo...aktualizovat aplikaci Google! A co myslíte? Jasně,že to zabralo! Locika génius!



 


Co dál?

No co? Přece díky!!!!!!!! Za přečtení a (dosavadní) podporu! U dalšího článku,příběhu nebo Thanks for you,ahoj!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.