Říše divů

5 typů holek,které mě vytáčí

Takže ahoj sušenky! Poněvadž se vám minuly článek o tom,co mě vytáčí líbil,tak tu máme další díl!


1.Pomluva

Pořád všechny pomlouvá. Bohužel je takových holek spoustu.


2. Mrcha

Na někoho je hnusná,na někoho milá. Prostě manipulátorka a mrcha. Většinou je oblíbená a všichni jí věří.


3. Lamačka srdcí

Nic mě nedokáže vytočit tolik,jako když některé holky ze třídy vypráví o svých ,,klucích". No,jasně, někdy ten vztah třeba cenu má ( rodiče mé bývalé spolužačky jsou spolu taky od základky),ale když vám to holka vypráví o 5ti klucích,tak za chvíli nevíte,jestli mluví o Lukášovi nebo Davidovi!


4. Natvrdlá

Většinou to ani není její chyba. Ale protože mám v sobě Florence,že...,tak mě irituje,když třeba jedna nová spolužačka nedokáže pochopit techniku odesílání e-mailu....


5. ,,Chytrá"

Znáte ty holky,které se tváří,že všechno ví? Tak třeba: Učitelka vám dá nějaký povel. Ta holka řekne,že to máte udělat takhle. A pak je to úplně špatně. Nebo je strašně chytrá s pak má 90% písemky špatně. Většinou je strašně sebevědomá a blbá.







A jaké typy vytáčí vás?

Komentáře

valentinka11(Poradna pro holky)

Presne... väčšina je tých ktoré skoro nenávidím, ale presnejšie:
1.- Tieto skutočne nenávidím, už len preto že mňa v škole ohovárajú bežne...
2. Presne zmiešaninu dvojky a jednotky mám v škole a spolu s ňou aj jej bandu pätoliezačok (prepáčte za výraz) takže asi tak.
3. Hmm... nič sa nemá preháňať, a už určite nie zahrávať sa takto s citmi iných.
4. Fakt neznášam neinteligentných ľudí a tých čo majú zmysel pochopiť niečo na bode mrazu.
5. Toto je horor... hrozný typ ľudí to.

valentinka11To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Tak na mě přesně sedí ta mrcha. Jsem manipulátorská mrcha a využívám toho. Na všechny jsem milá, i když je všechny nesnáším.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Ach, tak tu trojku moc dobře znám (nemyslím tím, že to dělám já). Bývalá spolužačka se bavila s jedním spolužákem, pak s ním chodila, pak se s ním rozešla, pak chodila s jiným, pak se zase vrátila k tomu prvnímu, pak odkopla oba dva a bavila se jen s tím druhým a pak se s ním přestala bavit a bavila se jen s tím prvním a teď s ním zase chodí, ale říká, že se s ním nebaví... Tak tohle už opravdu nechápu. Já v září přestoupila na jinou školu a i když by mi to asi moc lidí nevěřilo, tak jsem hrozně stydlivá a nerada se seznamuju. Když jsme měli poprvé výtvarku, tak se jednomu klukovi ze třídy stala jedna směšná věc (nebudu uvádět jaká), ale on o tom ani nevěděl a 2 jiní kluci se tam začali smát a já jsem vůbec nechápala, co jim je a tak jsem šla za něma, že co se stalo... A takhle jsem se seznámila s mým klukem... O pár dnů později, od té výtvarky mi totiž napsal, jestli s ním budu chodit, sice jsem ho moc neznala, ale odpověděla jsem mu, že jo. A je to snad ten nejhodnější a nejmilejší kluk, kterého znám. Já vím, že asi většina mi bude psát, že na vztahy mám ještě čas atd... Ano, to já vím, ale myslím si, že když máte tu osobu opravdu rádi, tak to smysl má i v tomhle věku... Ale zase nějak neberu, když má holka třeba 7 kluků a s každým chodí jeden den v týdnu a té holce je třeba 8 let. smajl
BTW: Super článek smajlsmajl

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.