Psychopatíkův Blog :33

Ztracená láska

Je to poprvé od mých 14ti let, co budu na Vánoce sama :( Teda ne úplně sama, budu s rodinou. Ale už se nestane, že 27.ho odjedu za svou láskou a strávíme spolu krásné svátky a nový rok s jeho rodinou, jako tomu tak bylo poslední dvoje Vánoce :(

Měla jsem vymyšlené dárky pro ně vše a teď je to všechno na nic. Neužijeme si společně svátky, nebudeme společně koukat na naši oblíbenou pohádku, na Mrazíka a nebudeme se společně bavit a oslavovat na Nový rok. 

To si snad uvědomí i on. Člověk zjistí,co má až když to ztratí. Snad bude litovat toho, že mě opustil. Až ted pocítí,jak moc nám bývalo dobře...Snad si uvědomí,co všechno jsem mu dávala a on to neopětoval.Byla jsem to já,kdo přišel, když ostatní se k němu otočili zády,byla jsem to já,která ho milovala i přes tolik jeho špatných vlastností,ale nevážil si toho,že k němu přiletěl anděl,s kterým by mohl létat,kdyby o to tenkrát stál,kdyby mě on sám bezdůvodně neopustil.

Chtěl se bavit. Tak at se baví. At si lítá s kámošema po klubech a chlastá, at se stočí do náruče nějaké laciné holky, která mu dá jen pro zábavu. Tohle vyměnil za lásku, za člověka, který by za něj schytal kulku. Tohle vyměnil za nádherné Vánoce, které jsme měli naplánované. 

Celé je mi to vážně líto, pořád se z toho nemůžu vyhrabat. Slzy v očích a v mysli neustále jedna otázka:Proč?Snad na ni nikdy nedostane odpověď…

Vždyt nám spolu bylo dobře, přestože jsme byli tak odlišní, ale doplnovali jsme se a v některých věcech jsme si zase byli tolik podobní.Co  jsem udělala špatně a proč na něho pořád myslím?Když ví moc dobře,že si to ani nezaslouží.Jakoby stále měla v sobě malou naději,že se ke mě vrátí a budeme si moct užít  Vánoce spolu.Ve skutečnosti tomu sama nevěřím. On už na mě určitě zapomněl a je mu jedno,jak se díky němu trápím,jak moc mi chybí ty dotyky,polibky a noční procházky pod oblohou plnou hvězd…

Ale možná je to tak dobře. Stejně už bych se k němu nemohla vrátit, po tom co řekl a udělal. Chtěla bych jen vrátit čas, aby se to nestalo.
Kéž by to bylo jako loni a předloni. Ale ne,letošní Vánoce budou smutnější. Nezbyde, než všechno investovat do rodiny a kamarádů a udělat radost aspoň jim, když vím, že nic neudělá radost mě. A doufám, že alespoň na ty Vánoce si vzpomene, co bezdůvodně zahodil. 


Komentáře

--Novinářky--(HPD časopis)

Víš....
Lidé mají spoustu otázek...ale málo odpovědí.
Na některé ale je lepší ani neodpovídat.
A jedna z nich je: proč?

On na tebe nezapomene. Na lidi , co v našem životě něco znamenaly nezapomeneme, ani kdybychom chtěli.

Každopádně. Je na čase se zvednout a hledat.
Někomu trvá celý život než najde tu pravou, někdo to vi už na zakladce.
Najít někoho, koho budeš mít ráda ty a on zase naopak tebe bude nejtěžší úkol v životě.

Když někoho ztratíme máme zklony k nenávisti. Ale ne. Odpust, smir se s tim ale pouč se z chyb, kters do příště neudělaš.

- Důležité je uvědomit, o co jsi jeho ztrátou přišla ty - o kluka? O kamaráda?

V životě jich ještě najde s hodně, nikdo nebude takový jako on (každý je jedinečný ), ale budou pro tebe třeba i lepší.

Hodně štěstí. Bell

--Novinářky--To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

--Novinářky--: vlastně máš pravdu. bud si můžu hodit mašlí nebo začít žít bez něj. Byl to můj přítel a byli jsme spolu dva a půl roku.
Vím, že nezažiju pravou lásku, už to ani nedokážu. Ale co. Jsou jiný možnosti. Ten vztah už byl dlouho narušenej. Nechoval se ke mě už dlouho hezky. Stejně jsem už nějakou dobu ve vztahu s ním lásku neprožívala a lhal mi.
Nedělám si iluze že se ještě někdy zamiluju a když jo, dám si pár facek a postarám se, aby mě to rychle přešlo. Jak říkáš, poučit se ze svých chyb a jít dál. Nestojí to za to.
Ale žádnou nenávist necítím. Vlastně jsme necítila vůbec nic až do včera, kdy mi někdo pomohl zase něco cítit.

PsychoušekTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.