Psychopatíkův Blog :33

5 nejlepších hororů z HORORY K POSLECHU

Když si na youtube najdete HORRORY K POSLECHU máte každý večer před spaním o zábavu postaráno :3 A stejně jako jsme doporučovala nejlepší creepypasty, teď vám doporučím nejlepší hororový povídky z tohohle kanálu.

Poslouchám na něm povídky už dlouho a jsem na nich dost závislá. A ten, co je vypráví má příjemný hlas a umí vyprávět způsobem, že vás neochudí o emoce a zároveň vám dá prostor si vytvářet vlastní představu.

A teď 5 mých oblíbených :p

ŠESTÉ PŘÁNÍ

Člověk odsouzený k smrti čeká ve své cele na popravu za podvod a vraždu. Čas popravy se blíží, ale jednou v noci ho v těle navštíví zvláštní bytost s červeným okem jménem DR DR a nabídne mu šest přání. jakýchkoli přání. Má to jen jeden háček. Svému osudu se nevyhne, ať udělá, co udělá. To znamená, že stejně bude popraven...

Ale samozřejmě se nehodlá vzdát a vymýšlí, jak využít přání co nejlépe, tak, aby se oprátce vyhnul. jenže, zdá se, DR DR měl pravdu a ať si přeje co si přeje, nakonec vždycky skončí zpátky ve vězení před popravou... S každým dalším přáním vymýšlí důmyslnější způsob, zvažuje všechny proměnné a zkouší různé metody, jak se osudu vyhnout. A stále to nevychází... Jak využije poslední přání?


STRACH

Steve je psychopat, který se až nezdravě zajímá o lidský strach a o to, co jsou lidé schopni ve strachu způsobit a kam až je jejich fobie můžou dohnat.

A dělá na lidech zvrácené experimenty, kde pozoruje jejich chování při strachu. V opuštěném domě, kam naláká svou přítelkyni, a potom i spolužáka z vysoké.

Svou přítelkyni - striktní vegetariánku - zavře v malé místnosti jen s kusem masa  a kýblem na exkrementy a nedává jí nic jíst a pozoruje, po jak dlouhé době sní maso...Vše si dokumentuje.

Když se jeho spolužák stane svědkem tohoto experimentu, lituje, že mu kdysi prozradil svůj největší strach...


MUŽ, KTERÝ BYL OŠKLIVÝ NA PANENKY S DÝŇOVOU HLAVOU

Toto je popravdě spíš komedie, než horor XD Ale nasmějete se. Já se řehtala celou povídku a  ještě půl hodiny potom :D

Mladý otec od rodiny vede obyčejný život. Žije ve městě se ženou a malou dcerou a pracuje v hračkářství. Když se dostanou do obliby velmi ošklivé hračky - panenky s dýňovou hlavou - nemůže tomuto trendu přijít na kloub a brzy má panenek plné zuby. V ochodě jich mají čím dál víc a víc, panenky jsou ošklivé, a přesto je o ně extrémní zájem. Navíc každá panenka má svůj příběh a navádí děti k tomu, aby je adoptovali...

Celé mu to přijde směšné a hloupé a o to víc je rozmrzelý, když jeho dcera sama tuhle panenku má a chová se k ní jako ke svému dítěti.

Postupně nemůže panenky ani vidět a občas v obchodě nenápadně nějakou Zničí. Ale to neměl dělat. panenky mu píší dopisy a straší ho ve snech. Vtipné ale je, že s ním jednají mimořádně zdvořile a formálně.  Ale co by to byl za dospělého chlapa, kdyby se bál panenek...Má jich jen plné zuby, a tak se jednou rozhodne se jich konečně zbavit...


HLAS VE TMĚ

Výletní loď uvízne v oceánu kvůli počasí. Tak se čeká. Jednou v noci k lodi ale přirazí člun a někdo - záhadný hlas ve tmě - prosí posádku o potraviny. Hrubý, ale laskavý hlas člověka, podle slov navíc slušného a silně věřícího žádá o jídlo. Posádka mu nejen poskytne potraviny, ale chce mu pomoct a nabídne mu,a by přišel na loď.

Hlas odmítne s tím, že je to nebezpečné. A stále se i s člunek schovává ve tmě...

Po chvíli jim začne vyprávět příběh o tom, kdo je a proč za nimi nemůže jít. Vypráví o ztroskotání, které přežil jen on a jeho žena. Spolu se ženou dorazili na jinou opuštěnou loď, která byla ale porostlá šedou houbou, která, i když jí vyčistili, vždy narostla znova. A začala je postupně obrůstat také...


HŘBITOVNÍ KRYSY

Starý hrobník si k mizernému platu hrobníka přilepšuje vykrádáním hrobů. Krade nebožtíkům zlaté zuby, diamantové knoflíčky, prsteny a šperky. Trápí ho ale jeden problém

Krysy. mimořádně velké krysy, velké jako malé kočky, které hloubí veliké tunely a kradou mrtvoly, které by jinak mohl on okrást o cennosti.


Jednou si vyhlídne bohatého nebožtíka, kterého chce okrást, ale krysy mu ho doslova před nosem odtáhnou do tunelu. tak se pustí za ním.

Vleze hrobem do krysího tunelu a jen s puškou a světlem se jím plazí a honí krysy, které odtáhly tělo. Jenže zaleze do tunelu moc hluboko a dochází mu, že by se tam klidně mohl i udusit a nemusel by prolézt zpátky. A nebo že by ho mohly sežrat krysy, které se ho bojí čím dál míň...

Tak se snaží dostat se zpět z tunelu, jenže, jak se zdá, krysy nejsou jediná překážka, která v tunelech číhá...



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.