Psychopatíkův Blog :33

VAROVÁNÍ!

Ahoj, chci Vás varovat před kupováním kontaktních čoček na kupčočky.cz. Nekupujte tam čočky ani roztoky, já tuto chybu bohužel udělala a přišla jsem o dost peněz, navíc jsem kvůli jejich čočkám málem skončila na pohotovosti. Nejsem jediná, kdo má tuhle zkušenost, já dopadla ještě dobře, jedna známá málem přišla o oči. Reklamace u nich nejsou možné, přestože podle zákona má každý právo odstoupit od smlouvy... Navíc mají vychování řeznického psa a jejich jednání je sprosté a neprofesionální. Dejte si na ně pozor.

Způsob, jakým se mnou jednali byl sám o sobě pomalu na žalobu. Radši od nich nic neobjednávejte.

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Dobre, že upozorňuješ, ale ten nadpis mnohých odradí. Ako názov článku. Lebo si asi myslia (pozn. môžu si myslieť), že je to nejaký reťazovec či čo a tak. Ale ako vravím, dobre, že upozorňuješ, lebo ja som to otvorila, aj keď neviem, či niekedy budem potrebovať šošovky a či ich niekedy budem kupovať cez český obchod. xD

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Lucy Lupinová: hlavně nekupuj od kupčočky.cz víc lidí na ně nadává. Já díky včasnému zásahu a kvalitním kapkám, které máme doma, jsem v pohodě, ale jak říkám, mámina kolegyně málem přišla o oko.

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.