Psychopatíkův Blog :33

Sebevražedná sekta

Možnost sebevražd je hodně... Ale jsou lidé, kteří chtějí odejít se vší parádou. A mě se podařilo najít pár opravdu zajímavých sebevražd..

- Jeden 58mi letý Němec přišel o ženu o práci i o dceru a rozhodl se skoncovat se životem. Vylezl si v lese na posed a tam seděl tak dlouho, dokud neumřel hlady. Po 24 dnech skutečně umřel. No, to je úlet

- Jiný Němec se zase užral k smrti. Doslova. Na nějaké hostině jedl tak dlouho, až si zničil střeva a žaludek a na to pak umřel. 

- Jedna britská hlasatelka ve zprávách se zase zastřelila přímo během vysílání. Kameraman, který to natočil, ten den dal výpověď s tím, že se tam nedá normálně pracovat. Kameraman měl pravdu :D

- Dál muž z Francie, který měl tak dlouhé vousy, že když začal požár, tak mu vzplály a on uhořel. I když tohle není sebevražda, ale spíš nehoda...

-9ti letá holčička si bez helmy vylezla na motorku jejího staršího bratra a během chvilky narazila a zabila se. Podle dopisu, který pak našli se zjistilo, že šlo o sebevraždu.

- Jeden vozíčkář z Korei se naštval, když mu ujel výtah. Narážel vozíčkem na zavřené dveře výtahu tak dlouho, až se otevřely a on vjel i s vozíčkem do výtahové šachty... Proč, to se neví.

Tak vidíte, někteří lidé se proslavili tím, že se zabili. Varuji vás, abyste tento článek nebrali jako návod a ani tak, že si dělám srandu z něčí smrti, prostě ho berte jako zajímavosti nebo s nadsázkou. Spasiba :)) 


Komentáře

Kylu(EMO-GIRLS)

Zajímavá sbírka... Opravdu to nemám brát jako návod? Ne, jako návod na sebevraždu, ale jako návod na něco jiného?

KyluTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.