Papa's Taco Mia!
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Unicorns Herd
Hra - Unicorns Herd
Video se načítá
Doodle God
Hra - Doodle God
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
WorldCup Fever
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Red Ball 4 vol.2
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Betsys Craft Mosaic
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Computer Crash
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Potion of Beauty
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Mega Anime Avatar
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Nevěrní emaři

We are Emo we are proud!

Tak to má být... Proč to tak není? Proč v sobě chcete zapřít jednu svou stránku, zapřít část sebe a pohřbít jí spolu s minulostí, která vás bud děsí nebo se vám z nějkákého důvodu nezdá? Něco, co prop vás ještě nedávno bylo vaší drogou, životním směrem, tím, k čemu jste patřili a co vás bralo takové jací jste, proč se k tomu najednou otáčíte zády? Co vás k tomu vede? Emo je snad závazek, ne přechodný stav. 

Nechápu lidi, kteří říkají, že byli emo,ale už nejsou nebo že začali být atd. Emo bud jste nebo nejste, žádný že začnete být a pak přestanete, až vás to nebude bavit. To jste pak nebyli emaři nikdy, ale jenom pubertální pozéři, co nevěděli coby roupama.

A k pravým emařům.. Proč přestávají být emo nebo se k němu hlásit? Co to má být? Lidé si asi myslí, že z toho už vyrostli, že jsou na to moc staří a že už je načase jít dál... jenže proč? nebaví vás pořád nosit černou? tak noste bílou nebo barevnou! Dyt emo není o tom, nosit předepsaný hadry. Ani o tom mít nějak sestříhaný vlasy. Už neposloucháte BVB a Tokio Hotel? nevadí! Jsou i jiný emocore kapely! Asi každý časem vyroste z emo vizáže, ale z duše vám to nikdo nevytrhne. Už nikdy. Tak proč najednou záhadně emo nejste?

Už jste si na to moc zvykli.. není to tak silné jako na začátku, že? Ale to je právě to. Už vás to tolik nevzrušuje, protože se to zaběhlo. Emo je vaší součástí tak přirozeně, že už si ani nepřipadáte ničím zvláštní. Ale to je dobře, to je normální. Dál, možná už vám to nikdo tak ,,nežere" Ze začátku se po vás všichni otáčeli na ulici, spolužáci se kolem vás nahrnuli a ptali se na to A ONO.... Nj, pozornost dělá dobře. Ale kdo je emo kvůli pozornosti tak je debil.

Na Emo nejste nikdy moc staří. Prostě, jak si vás to chytne, tak vás to nepustí. Nemusíte to řešit, psát si na ruku ,,ájm ímou" a podobný věci, ani jako emo vypadat nebo si to psát do životopisu. Ale to neznamená, že emaři nejste. Že to ve vás pořád není, neznamená to, že by jste to neměli v srdci. tak proč tvrdit že nejste a zabíjet tak v sobě část sebe?

Lidé, pro které je emo jenom chvilkový styl, který je za pár měsíců omrzí, nejsou emo, ale jen si na to hrají.l A upřímně, o hodně přicházejí. Škoda je, když někdo emo je, ale z nějákých důvodů si to přestane uvědomovat a začne se od toho odcizovat. Proč? Stejně to ze sebe nevyrvete. Nemá cenu cokoli zapírat nebo si hrát na velkýho kluka/velkou holku. O nic nejde, prostě jen posloucháte určitou hudbu a žijete podle určitých zásad, které vám připadají správné. A co na tom, že je pro to název?: Utíkáte před ničím.

Tohle byl vzkaz pro všechny, kteří začínají mít pocit, že nemá cenu být emo. Ale má to cenu. Emo si nás vybralo a my by jsme na to měli být pyšní. Nezapomínejme, kdo jsme. Ne co jsme, ale KDO jsme... :3



Komentáře

toralei8

Já jsem něco, co jsem si asi sama vymyslela nebo nwm. Mám ráda černé oblečení a ráda poslouchám POP, Nightcore atd. Tak nwm co jsem

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Dragon GirlVIP(ANIME!)

Tieto reči o vernosti na mňa pôsobia, ako keby bolo emo nejaká sekta. Nie je to čírou náhodou subkultúra? Neviem, či by si viedla takéto úvahy o "nevernosti", keby sa hip-hoper zrazu stal metalistom. Ľudia sa menia.

Dragon GirlTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.