Twin cat warrior 2
Hra - Twin cat warrior 2
Video se načítá
Archery
Hra - Archery
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Přátelství vs láska

Když jeden miluje a druhý chce být jen přítel….nabízet přátelství někomu,kdo chce lásku,je jako dávat chleba člověku,co umírá žízní….já vím.Je to hrozný…ale ani jedna strana to nemá jednoduchý.Ještě nikdy jsem se nezamilovala do někoho,kdo mi chtěl nabídnout pouze přátelství,nezažila sem to,ale dokážu si to představit.Ten člověk ví,že mu ten druhý víc nedá,ale stále má v sobě malinkou naději.I přes to je štastný,že s ním může trávit volné chvíle,i když by si přál víc.
Já jsem bohužel ta druhá strana.Říkám lidem,co by mě chtěli milovat,že chci být jen kamarádka…ale ani to pro mě není jednoduché.Mě to taky bolí,protože nechci nikoho ranit.Nechci,aby byl kvůli mně někdo nešťastný.Ale nemůžu jinak.Já už svojí životní lásku našla, našla jsem jí letos v červu sedět na trávě :3 A původně jsme také meli být jenom kamarádi, ale srdce a podobná aura byli silnější
Nechci ostatním ublížit,nechci aby mě po tom ten člověk zavrhl a nenáviděl mě…vždyť přátelství je taky dar a může být tak krásné.Už jsem několikrát musela říct ne-jsme jen přátelé.Mrzí mě to.Možná toho někdy budu litovat…..ale já se prostě nemůžu přetvařovat a dávat zbytečnou naději,když vím,že asi žádná není….omlouvám se.


Komentáře

Elen-Jane(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Tak to je přsně můj problém.Znám kednoho kluka je o jeden měsíc starší než já.Známe se od malička a on je do mě tak od 8 zamilovaný.Ale já ho beru jako kamaráda.Tak dvakrát za měsíc se vidíme.Buť jede on k nám nebo já k němu.Pořád mi dává na jevo jak moc mi miluje,ale naposled mě začal i líbat a já nevím co mám dělat až se příště uvidíme neřikám že se mi to nelíbí ale beru ho jako kamaráda.
ach jo

Elen-JaneTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Život není jednoduchý. Některá rozhodnutí jsou těžká, musíme překonávat úkoly, abychom se posunuli dát. A všechno těžké, špatné, škaredé nás má k něčemu naučit. Život nás zkouší, co zvládneme a my se tomu musíme postavit čelem a udělat to správné.

ChilliTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Opravdy krásne. No i smutné. Ja to ješte nezažila. Byla jsem jen pouze zamilovaná. Pak ale moje bývala kamarádka mi slíbila že nikomu nic nerekne. Že do koho jsem. No ona mne zradila. A rekla celé škole že koho miluji. A rekla to i tomu klukovi do které ho jsem byla. Samozrejme tým naše prátelství skončilo. A pro mne už bylo ťežké se zamilovat znova.

TwilightSparkleTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Psychoušek: tak to je pravda. Vlastne ten kluk se usmál když zjistil že jsem do neho zamilovaná. Videla jsem to. No ale už se mi ani tak nelíbi. Ale to že je ma byvala kamaradka slepíči prddel jsi vystihla správne. smajl

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

TwilightSparkle: To je typickej problém. Nějáká kamarádka, co to vyslepičila... Ale být do někoho zamilovaná není ostuda smajl nemusíš se za nic stydět ani před tím klukem. Měl by být rád za tvůj zájem at už ho chce opětovat nebo ne. A kamarádka? Ta je slepičí prddel smajl

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.