Psychopatíkův Blog :33

Mrzí mě to

Už je to tu zase….zase sem obhajovala náš životní styl…zase mě strašně mrzí,co si o nás lidé myslí…
Nedávno jsem se potkala s kamarádem,zeptal se mě jestli to myslím vážně,že sem emo a že doufá,že se jen tak oblíkám a neřežu se…zase sem měla ten pocit,že sem úplne bezmocná,že prostě nijak nepomůžu k tomu,aby si lidé nemysleli to špatné.Pak jsem tu teda napsala,že ano,že jsem emo,ale že určitě neví,co to je.A on mi úplne jistě napsal:emo sou ti,co se na sebe snaží upozornit,chtějí být středem pozornosti,proto se zmalujou a řežou se.Pro mě to sou prostě psychopati… Ano…něco takovýho mi napsal a pocit zoufalství se ještě zvýšil….ale na druhou stranu ho chápu,jak by mohl vědět,co to skutečně je,když se všude píše právě to,co si myslí?No samozřejmě sem mu to pak vysvětlila,proč tím žiju,čím vlastně žiju…aspoň trochu,a snad to pochopil a pak mi napsal,že je rád,že teda už ví pravdu….čímž sem zase já byla ráda,že je zase o jednoho člověka víc,co ví že emo není synonymum pro slovo žiletka... fakt mě to štve

Nebo jsem zažila holku, co mi oznámila, že emo a scene je to samý, že se jen trochu jinak oblíkáme. A nedala si vysvětlit, že je to něco úplně jiného, že emo je hlavně o hudbě a o životním stylu, kdyžto scene je hlavně o oblíkání a navíc to ani tak podobné není, to je google obrázky emo a scene fotky naházel do jednoho pytle.

Už mi to vadí, jak se všichni povrchně dívají jen na to, co vidí na první pohled a trapně věří tomu, co jim někdo, kdo ví houbelec napovídal. Ale když potkají emaře a ten jim to vysvětlí, to už najednou nevěří. Týjo tak oni to snad dělají schválně? Snad budou věřit tomu, kdo v tom žije ne a ne někomu cizímu.

Proč je pro lidi jednodušší přijmout, že pozéři, kteří se tak jen oblékají, řežou se a předstírají smutek, než to, že jsme úplně normální, akorát hodně citliví lidé, kteří mají rádi svůj styl ( který ale není předepsaný) a kteří poslouchají trochu labilnější muziku. 

Tem lidem to můžeme vysvětlovat donekonečna. Ne. Neuvěří tomu. Nechcou. 



Komentáře

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

sarinka580: ne, nepochopí. jak jsi jiná, máš podle nich chcípnout. A víš, co si myslím? že oni sami jsou v hlobi duše ,,jiní" a tak moc se bojí, že se jim na to přijde, že právě tolik útočí na lidi jako emaři atd.

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.