Psychopatíkův Blog :33

Nestíhám...

Ahojik...omlouvám se všem,co čekají na novyj článek,ale nestíhám. O víkendu jsem s Mattym, protože jinak se kvůli dálce nevídáme a a tady doma mám zas plnou hlavu školních povinností. Je toho ted nějak moc,co do té školy musím udělat.Co začal druhák, nemůžu se do toho dostat, říjen na krku a ještě jsem si nezvykla    :(
Jinak se ve škole začali rozjíždět i písemky,nedávno jsem psala první z literatury...byla jsem absolutně nepřipravená, jelikož jsem pár dní předtím byla (jako vždy) nemocná, krk jsem měla samou bouli a fakt se mi chtělo radši si na chvíli lehnout než se do noci učit. No do toho matika, tu se ted musím chodit učit za dědou,abych nějak prošla a nemluvě o té ošklivé, příšerné němčině :( Člověk ani nemá čas trénovat čtení a věnovat se ruštině, kterou chce ( a musí) na rozdíl od té hnusné němčiny umět...
Měla jsem připravených plno článků a napadá mě plno témat, o kterých bych mohla psát,z těch věcí a všeho co se kolem mě momentálně děje,taky mám nachystaný nový fotky...jen není časík to sem dát... Ale budu dělat,co bude v mých silách,patamušto i mě můj blog uže chybí!!!:-)
Jinak se mám fajn:)Jsem trochu ve stresu,ale ani mi to zas tak nevadí,cítím se fajn,protože je to lepší,než kdybych se nudila:) A i ten krk už bolí míň, což je po těch víc jak dvou měsících na antibiotikách a s uzlinama jak pinkpongáče havaj. 
Mějte se krásně.....pááááá...a já letím kreslit na zakázku a pak mi nezbyde než si zopakovat na písemku :( 

Komentáře

liankag(ANIME!)

S tím krkem.

Já taky sem nemohla týden a jeden den napsat článek,což je neobvyklé,píšu každý třetí den.
Já mám taky natáhnutý sval na pravé ruce,tak sotva píšu a dělám chyby jak nějakej opilec.
Chápu tě.

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kylu(EMO-GIRLS)

Naprosto ti rozumím, také se musím učit na písemky a mám i hodně jiných akcí. Příští rok budu mít buď němčinu (bohužel), nebo francouzštinu (také bohužel). Ruštinu nám bohužel kvůli nezájmu zrušili (ruština je z nich nejlepší).

KyluTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.