Psychopatíkův Blog :33

Spousta smajlíků na fb, ale v reálu nic

Ti smajlíci... Znám osoby, které za každou zprávu na facebooku píšou tunu smajlíků, bez ohledu na to, jestli se hodí. Když se zeptám, proč to dělá, protože mi to s tolika  rozšklebenými smějícími se smajlíky připadá, jakože se mi vysmívá, řekne, že proto, že bez smajlíků se jí zpráva zdá bez emocí a naštvaná. Jo jo super. Ale že ve skutečnosti se sotva usměje, protože se bojí smát se moc, aby lidi nezírali. A když je smutná, neuroní ani slzu, aby to náhodou nikdo neviděl.. ale hlavně že na fb máme k dispozici spousty smalíků, které můžeme používat, abychom ukázali naše emoce.
A ukazovat emoce v reálu to neee? To se jako nehodí nebo to zrovna není moderní, takže to dělat nebudeme, ale na facebooku, tam všechny zahltíme smajlíkama. Udědomuje si ještě vůbec někdo, jak je to strašně absurdní? :o

Jak říká jeden citát, napíšeš smutného smajlíka na facebooku a všichni se hned ptají co se stalo, ale jdeš po ulici s učima plnýma slz, ale nikdo si ani nevšimne.... Tohleto podporujeme?

Nejsem proti používání smajlíků, smajlíci k chatování patří, ale na co jich používat moc a za každou zprávou, i vážnou, psát smějícího se smajlíka? K čemu to je, druhý bude mít akorát pocit, že si z něj utahujete a neberete ho vážně...

A zajímavé je, že nejvíc smajlíků používají právě ti lidé, kteří v reálu city vůbec nedávají najevo a jsou studení jak psí čumák. Ale hlavně že na facu mají ty svoje smajlíky...



Komentáře

Kylu(EMO-GIRLS)

flatršajn56: Také jsem stydlivá, ale klidně se rozbrečím o hodině, když mám proč. Ať si ostatní yslí, co chtějí, ty jsi ty a můžeš se smát ty jim, kdž se oni smějí tobě.

KyluTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Svoje pocity skrývám za masku, protože lidi nemají rádi citlivé jedince. Nikdo si nevšimne, když trpím a utápím se ve smutku.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Psychoušek: Jenomže když jsem svá, akorát se mi posmívají a nadávají.
Nechci být otevřená kniha pro všechny. Protože když jsem se někomu otevřela, vždycky mě zradil. Jsem citlivá,ale zároveň jsem tajemná bytost, co si nechává věci pro sebe. Když mě chce někdo znát, musím chtít já.
Myslíš, že nechci někoho, s kým bych mohla být sama sebou? Moc bych si to přála, jenomže jsme takového člověka ještě nepotkala. Co se tohoto týče, jsem velmi vybíravá.
Jako jo, mám přátele a mám je ráda, ale není to ten typ, který hledám.
Tak prostě čekám a čekám. Nic jinýho mi nezbývá.
Víš, mám takovou teorii. Když jsem otevřená, můžeme mě cokoli ranit. Ale když se schovám za svou ochranou bariéru, věci mě tolik neraní. Potom mi obvyklé nadávky a pomluvy přijdou k smíchu než k pláči a já můžu být silná, když je to potřeba. Ale když jsem sama, všechny pocity nechávám proplout na povrch, takže si občas večer pěkně pobrečím.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Chilli: nevšimne, protože lidi jsou krysy sebestředný....ale skrývání pocitů není řešení, city vnímáme bez ohledu na to, co na ně ostatní, protože je prostě máme. Máme právo na radost i smutek bez porovnávání s tím, jak jsou na tom ostatní, protože jsou to naše radosti a starosti a my na ně máme právo...smajl A potlačováním pocitů si jenom ublížíš, i kdyby si jich nikdo neměl všimnout, ( a to je špatně, - je to přímo strašné a mrzí mě to, ale to by byla jiná kapitola... :( smajl >:( ) to, že je dáš najevo a prožiješ dějel kvůli sobě

PsychoušekTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Luna632

Ja som zase trošku citlivejšia v reáli a ľudia mi hovoria že som ufňukaná. Ale keď napíšem smutného smajlíka, všetci sa pýtajú čo sa deje.

Luna632To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Super článek souhlasím. Já taky píšu smajlíky podle svých emocí. Ale když mi v realite nekdo ublíži klidne nastavím smut ou tvár. A jsem smutná. No dobre nekdy se nesnaším rozbrečet protože jak své spolužáky znám. Hned by se mi smáli. Ale jinak doma brečím když chci. Pak se normal smeju když chci atd......proste sve emoce davam i v realite najevo. Ale jinak dobrý článek.

TwilightSparkleTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

To je zajímavé, že smajlíky nejvíce používají lidé bez emocí. Nedokážu posoudit, jestli to je pravda, jelikož nemám facebook. K ničem by mi nebyl. Proč psát svoje pocity na fb, když je člověk v reálu neukáže. K čemu je tuna brečících smajlíků, když nemůžu vědět, jak se ten člověk sedící za počítačem cítí doopravdy? Přes facebook člověka nepoznáš, k tomu, abys do toho člověka "viděla" a věděla, jak se cítí, s ním potřebuješ pobýt nějakou dobu v normálním světě, povídat si s ním a pozorovat jeho reakce. Ale ani to někdy nestačí, mě už znají kamarádky dost dlouho, ale žádná měvlastně nezná a proto si často špatně vysvětlují mé chování.

Tedy můj názor, facebook je dobrý maximálně na komunikaci, žádné emoce a přehnané množství smajlíků. A pokud ten člověk neumí vyjádřit v reálu emoce, nechme ho být, třeba je stydlivý nebo má jiný důvod. Ale ať takový člověk nepíše tunu brečících smajlíků s tím, že mu všichni ubližují a tohle a tamto, stejně chce akorát přilákat pozornost ostatních.

A jinak super článek, fajn názor smajl

SagkaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.