Psychopatíkův Blog :33

Návštěvníci 0

Nazdar... já vím, už tu dneska straším potřetí xD Asi si říkáte ,,Kéž by už šla zase do práce" Ale nebojte, dnes je to naposled. Jen jsem dostala nápad na super příběh, a tak s ním musím začít

Ano, budu psát další sérii na pokračování. V nultém díle se seznámíme s postavami a s tím, o čem příběh bude, abyste věděli, zda má cenu se na můj blog vracet a číst etot příběh. 

Se starým seriálem Návštěvníci, kdy přijeli návštěvníci z budouctnosti, nebude mít tato série nic společného. půjde tu čistě o krátký vtipný příběh na pokračování na téma národní stereotypy, samozřejmě vše bude nadsazené, upozorňuji dopředu xD Známe svoje lidi... No nic, jdeme na to!

O čem příběh bude.

Do obyčejné školy v Brně přijede pět výmněnných studentů na pobyt. Jenže soužití s nimi nebude až tak jednoduché. Francouzska Jilliane hned mění módu, Španěl Frabrizzio zlomí nejedno dívčí srdce, Ivan z Ruska je neustále opilý, Finka Heidi všem předvede, co je to opravdová metalistka, zatímco Němec Helmut všem ukáže, že pořádek musí být!

To celé má na starost Marie, česká studentka, která se přihlásí jako hostitelka všech hostů ze zahraničí. Hostitelé mají být tři, ale další dva se bohužel povinností nezhostí a Marie, která nechce, aby se jí ,,někdo pletl pod nohy" neřekne, že na úkol zůstala sama, však povinnosti jí brzy přerostou přes hlavu. Navíc ani zahraniční studenti spolu nevychází vždy nejlépe a kdo musí tyto spory řešit? Marie. 

Navíc mezi ní a jedním ze zahraničních studentů začíná vznikat něco víc, což by mohl být problém, vzhledem k tomu, že za půl roku mají odjet. K jinému zase pocituje zášť a dává jí otevřeně najevo, což se od ní jako od hostitelky rozhodně nečeká. A co za melu ještě nastane? To a mnohem víc se dozvíš přímo v příběhu!

Postavy:


Marie ( Mara)

Věk:

17 let

Povaha:

Marie je velmi pečlivá a učenlivá, je však dost nespolečenská a samotářská, nad čím však zvítězí její zvídavost.

Popis:

Marie je nízké postavy, má husté blond vlasy, které nosí stažené do dvou culíků, má hnědé oči a nosí hlavně černou, má ráda výrazné líčení a originální styl.

Příběh:

Marie je cílevědomá a pilná studentka. Je ale velký introvert a moc přátel nemá, což jí někdy chybí, přestože by to nikdy nepřiznala. Proto se rozhodne, že by už mohlo být načase s tím něco začít dělat, a to ve chvíli, kdy má do školy přijet tlupa lidí z ciziny, hned se přihlásí jako jedna z hostitelů. Má ráda nové věci a zajímá se o cizí kraje, takže je jejich příjezdem nadšená a horlivě se hrne do role hostitelky. 

Mezi návštěvníky si udělá jak přátele, tak i nepřátele a rozhodně získá spoustu nových užitečných poznatků, ale také si na sebe naloží spoustu starostí. Popere se s tím?


Jilliane ( Žilinane, nevím jestli se to tak píše :D)

Věk:

18 let

Povaha:

Jilliane je sebevědomá, hezká a čilá studentka z Paříže, která má ráda módu a sama navrhuje oblečení. Sní, že se stane návrhářkou. Návštěva naší malé zemičky se jí zdá zajímavá a těší se na nové prostředí.

Popis:

Jilliane je vysoká štíhlá dívka s plavými dlouhými vlasy, často si navrhuje a šije vlastní oblečení, potrpí si i na značkové věci.

Příběh:

Jilliane je jednou z ,,návštěvníků." Do ČR se velmi těší, je zvyklá hodně cestovat a zde ještě nebyla. Ovšem má až moc velká očekávání a časem bude trochu zklamaná. Přesto se snadno začlení, udělá si nové přátele a rychle se stane oblíbenou ve chvíli, kdy se lidem na škole zalíbí její návrhy. 

Některé dívky se po ní však začnou opičit, což jí rozhodí a obrátí se s tímto problémem na Maru...

Fabrizzio

Věk:

19 let

Povaha:

Fabrizzio je ten typ člověka, kterého by jsme označili jako ,,sympaťáka." Rád se baví, rád flirtuje, je společenský, aktivní a miluje velkou společnost lidí. Rád vaří, tančí, sportuje... má spoustu koníčků a všechny je hodlá provádět i zde...

Popis:

Frabrizzio je vysoký, vysportovaný, má tmavé vlasy a oči, široký úsměv a elán z něj přímo vyzařuje.

Příběh: 

Na rozdíl od zklamané Jilliane, je Fabrizzio přímo nadšený, moc se mu tady líbí a hned si hledá nové přátele, i navazuje vztahy. Děvčat je kolem něj plno a to si nechává líbit. Chce si pobyt užít opravdu naplno a dělá pro to vše, vyjímkou nejsou ani hlučné a divoké večírky dávno po nočním klidu...

Ivan:

Věk:

19 let 

Povaha:

Ivan je dost náladový. Je také ztřeštěný, do všeho se vrhá po hlavě a v jednom kuse vymýšlí všelijaké šílené a nebezpečné nápady. Taky se milerád napije a to kdykoli a kdekoli.

Popis:

Ivan má na černo obarvené vlasy, je střední postavy, má modré oči a působí na první pohled disciplinovaně a slušně, však první pohled klame!

Příběh:

Když Ivan přijede, je dost tichý, takzvaně se otrkává. Ovšem ve chvíli, kdy se dostatečně otrká, už tak tichý a uzavřený není. Hlavně vymýšlí jednu ptákovinu za druhou a nechápe, co se ostatním nelíbí. Všem z něj brzy jde hlava kolem a nikdo neví, co s ním. Jeho smysl pro černý humor lidi taky občas děsí... Navíc má velké konflikty s jiným z návštěvníků. K tomu všemu ještě stáhne Marii na ,,svou stranu", ta však má za úkol mít vše pod dohledem a ne někoho nechat, aby vyváděl vylomeniny...

Heidi:

Věk:

17

 Povaha:

Heidi je uzavřená, nepříliš komunikativní dívka. je dost opatrná, co se týče navazování nových vztahů a moc se nezapojuje do programu. Má ráda přírodu, samotu a hlavně metal. 

Popis: 

Heidi má světlou pleť, blond vlasy a velké modré oči. Na první pohled je vidět, že je metalistka srdcem i duší.

Příběh:

Heidiin finský původ se nezapře, je to tak trochu chladná duše. Má ráda samotu, neseznamuje se tak snadno a spíš se straní. Srdce má však na pravém místě. Do programů se moc nezapojuje, ale pečlivě se učí a kdykoli někdo potřebuje s něčím pomoct, je tu pro něj. S Marií si rozumí, díky jejich podobnému hudebnímu vkusu. 

Helmut:

Věk: 18 let

Povaha:

Helmut je dost protivný, nemá smysl pro humor a moc se mu na tomto pobytu nelíbí.Po čase si najde pár přátel a těch se striktně drží. má obrovský smysl pro pořádek. 

Vzhled:

Helmut je hodně vysoký, má na krátko ostříhané hnědé vlasy, zenelé oči a nosí drahé oblečení, je vždy perfektně upravený, vymydlený a vystajlovaný.

Příběh: 

Helmut si hned od začátku nesedne s většinou ostatních návštěvníků, není to ale vždy jeho vina. Navíc mu vadí chaos a zmatek, který tu ve všem panuje a po pár dnech to už nevydrží a začne ve všem dělat pořádek po svém. Snaží se být ke všem zdvořilý a milý, ovšem někteří mu to značně bojkotují. Helmut se ale nehodlá dát a všem dává jasně najevo, že ,, to tady začne šlapat jako hodinky!" čímž zaviní jen další konflikty.


Tak co? Kdo je vám sympatický? Těšíte se na příběh o těchto lidech a jejich pobytu? Tak štěte Psychopatíkův Blog!



Komentáře

Anka B.VIP

Vypadá to zajímavě, národní stereotypy, to se mi líbí! =D
Jen bych Fince vybrala jiné jméno, sice se Heidi používá i na severu, ale evokuje spíš švýcarský (popř. německý) původ.
Pokud bys to chtěla hodně autentické, navrhuji jména Marja, Reetta, Riikka, Sari, Tuula nebo Sanna, minimálně moje učebnice finštiny je uvádí jako některá z běžných finských jmen. A nebo mě napadá Tarja- má to typický finský zvuk a navíc Nightwish =D

Anka B.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.