Psychopatíkův Blog :33

Přiznání Psychouška... nejen psychopat

Nazdárek... v tomhle článku bych toho chtěla tak nějak říct víc o sobě a prozradit na sebe pár ( ne dobrých) věcí. Hodně lidí, když začínaj s blogem, píšou úvodní článek s informacema o sobě nebo fatky o sobě. Já tohle neudělala jenom jsem vlastně řekla svojí krevní skupinu :D Takže tenhle článek bych chtěla využít k tomu, kdo vlastně ta filozovka, nervačka a extrémistka Psychoušek je. Ne, jméno (zatím) neřeknu, ani fotku nedám. Jenom napíšu pravdu o sobě.

Jsem skoro normální 16ti letá holka z Brna, akorát lidé mě za normální nepovažují pro můj styl hudby, oblékání a života. Přezdívka psychoušek ke mě sedí. Mám bipolární poruchu, maniodepresi a poruchu spánku. Od devíti let beru prášky na spaní a antidepresiva. Asi v 11ti jsem je pak vysadila, protože mi nesedly, strašně jsem po nich přibrala, (což byl další důvod k šikané) a navíc jsem přestávala cokoli prožívat. Se spaním to byl vždycky boj. Jako malá jsem spávala 3-4 hodiny, když se zpětně ohlédnu, nechápu jak jsem tak mohla fungovat. Jsem ráda, že mám ted takový driáky, který by uspaly i stádo slonů.

Jiná jsem byla vždycky. Moc přecitlivělá, v některých věcech moc detinská v jiných zase přehnaně dospělá. Takže lidi mě moc nebrali, ale mě to zas tak nevadilo, samotné mi bylo líp. Že jsem Emo jsem si uvědomila v létě před devátou třídou, ( vlastně už dřív, ale to jsem to tajila a bránila se tomu) Když jsem se po falešné éře country vrátila k metalu a začala poslouchat i TH a BVB. Deprese mě čas od času přepadaly vždycky. To rozhodně nesouvisí s tím, že bych byla Emo, ale s tou poruchou, kdy se střídá euforie s depresí. Ty stavy jsou hodně pomíjivé a dokážou se měnit velice rychle, i po dnech, výjmečně i po několika hodinách. Nevím, jestli to má vliv i na ty moje úchylky a záliby  krvi a podobných věcech.

Jednou mi hrklo o trochu víc, než by mělo, takže mě museli odvést na krizovku, kde jsem byla dva dny. Ale moc si z toho nepamatuju, protože jsem stejně většinu času prospala. Naštěstí. Z tama mě chtěli dát na psychiatrii, ale moje mamka si to vzala do parády a předvedla menší výbušnou sopku. No a proto, že jsem se neohrozila na životě, tak mě nechali jít domů a dál mě neřešili.

Co někoho možná zarazí, nemám za sebou ani jeden pokus o sebevraždu ani sebepoškozování. Neříkám, že jsem nikdy neuvažovala, ale prostě bych to nemohla udělat! ne vědomě. ( něco jinýho je ten skratovej stav když vynechám pilulky) Zato pokus o vraždu jo. Teda nebyl to přímo pokus o vraždu spíš plán, kterej se začínal uskutečňovat.Ale neměla jsem na to a prostě ..... prostě to nešlo. Ale víc sem psát nebudu, to není bezpečný.

Jestli kvůli tomuhle článku příjdu o nějáké čtenáře, pak nevadí. Ale at lidé, kteří čtou moje články ví, kdo je píše......

No, :) a ted něco na uvolnění, jenom pár informací o mě.

Hudba:

BVB, The Relapse Symphony, KIT-I, MCR, Lordi, Powerwolf, Alesana, Marlyn Manson, Dymytry, Green Day, Eluveitie, Vismut, origami, Alexandr Pistoletov a  skoro všechen nightcore xD

Filmy:

Pearl Harbor, Titanic, Narnie, Harry Potter, Ever After, Borat, Sala Samabojcow, Ghoul high, V zajetí démonů, Kostka, Kostka 2, Kolja, Hobit, Vražedná hra.

Jídlo:

pizza, pšagety, ovoce, těstovinový salát, čokoláda, losos, kokos.

Sport:

plavání, longboard, dřív jízda na koni, tanec, 

Koníčky:

čtení, psaní, kreslení, spaní, stará písma, skládání textů a básniček, historie, mapy, nože a vidličky nicnedělání :)

Zvířata:

Kočky, psi, vlci, hadi, myšky, kapustňáci :D Matýsek.... Ale miluju všechny zvířata, daleko víc než lidi

Povaha:

melancholik/cholerik, citlivá, věrná, náladová, labilní, histerka, ochotná, hodná, samotářská

Strach z:

matika, pavouci, známky, noční můry, samota, opuštění, kolabs, nemoci, deprese





Komentáře

toralei8

Jo a ještěsmajlsmajlsmajl Taky jsem tak trochu psychoušek njn nic vážnýho ale to tu psát nebudu (ps tleskám tomu kdo to pochopilsmajlsmajl)

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kylu(EMO-GIRLS)

Jsi mi hoooodně podobná, jen mám o něco... nižší stav šílenosti (somozřejmě nic ve zlém) Jsi super, málokdy potkám takovéhle lidi.

KyluTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

No jsi celkem super. I když se moc neznáme. A tvé články jsou také fajn. U mne jsi zas každý myslí že jsem divná takže se mi ve škole radeji vyhýbají. Pak mne šikanují. A mam mnohem víc problému. Jsi opravdu super. A tvé články budu číst dál. smajl

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

toralei8

Podle mně jsi moc fajn...... opravdu moc fajn. A o mně jako čtenářku určitě nepřijdeš... jinak Narnie 4ever( taky moje nej série filmů nebo jak to říctXD)

toralei8To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Každý je nějaký. Tak se hned nemusíš vidět v tom nejhorším světle.smajl
Ani já nejsem žádnej dáreček, ikdyž si každý myslí, jak jsem skvělá.smajl


P.S. Prosimvás, kdo to nepochopil, to s těma EGOřečima byla ironie, nemusíte na mě brát vidle.smajl

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.