Freeway Fury
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Ms. Pacman
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Goodgame Fashion
Hra - Goodgame Fashion
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 339
Hra - Monkey Go Happy Stage 339
Video se načítá
Violetta Makeover
Hra - Violetta Makeover
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Cleo de Nile Hairstyles
Hra - Cleo de Nile Hairstyles
Video se načítá
Cleaning up the Mess
Hra - Cleaning up the Mess
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Faleš a přetvářka

Mile vypadající jeptiška-ve skutečnosti má na těle vytetovaný 666,člověk o kterém si myslíš,že je přítel-vrazí ti dýku do zad.Člověk kterému svěříš své tajemství-on to vyhlásí do školního rozhlasu…Přetvářka a faleš je všude kolem nás,každý den se s ní setkávám,každý den proti ní bojuju... 
Myslíte si,že už se z vás stala parta,že už si můžete věřit a spolehnout se na sebe.Máte stejný názor,ale najednou se to obrátí-první řekne,že je mu to už jedno,že se přizpůsobí,druhý ti na rovinu svůj názor neřekne,ale dívá se na tebe pohledem jakobys za vše mohl ty a pomlouvá tě s tím třetím,který byl od začátku pro,ale ted přešel na druhou stranu a nehodlá se s tebou o tom bavit.Čtvrtý je ticho a jen poslouchá a pak ty informace řekne lidem,kteří by o tom vůbec nemuseli vědět.Vypadá to,že ten pátý zůstane s tebou…až do chvíle kdy ti řekne,že už ho ty rozepře nebaví a radši uteče.Zůstaneš sám.Co ted?
Nevím,vůbec nevím a jsem z toho na prášky.Nechci se vzdávat.Říká se přece že když bojuješ tak nakonec dosáhneš svého cíle,ne?
Chci si se všema,kterých se to týká otevřeně o všem promluvit,ale bojím se,že když to udělám bude to ještě horší,nebo mi něco budou tvrdit a pak za mými zády zase mezi sebou říkat něco jinýho.Kéž by se stal zázrak a my se se všichni zase dali dohromady,bez tech přetvářek a dokázali ten problém vyřešit.

Kéž by k sobě lidé byli upřímní a jednali spolu na rovinu. kéž by používali hlavu a před tím, než někomu slíbili něco, co vědí, že nakonec nebudou moct splnit. Takhle toho dotyčného akorát natěší, a pak ho nechají čelit krutému zklamání. Mám kamarádku, která pořád mele o jednotě a má pro to i celkem dobré argumenty. jenže kde ta jednota je? Kde je přátelství? Že je to někde hluboko v nás, je sice pěkné, ale když to ani jednou za život nevytáhneme, bude to stejné, jako kdybychom to v sobě neměli. Tolik doufám, že skupina lidí, se kterou jsem se spřátelila a zdá se, že jsme spřízněné duše na jedné vlně, se ke mě neotočí zády. Že mi to s tím kamarádstvím aspon jednou v životě vyjde. Snad to není jen přetvářka, jen hra z nudy. Mám vás ráda lidi. Mám vás ráda N......, K...... atd :3  


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.