Psychopatíkův Blog :33

Díky mami...

To byl zas den. Den, kdy moje máma v mých očích totálně klesla.

Poslala za mnou sestru, abych jí pomohla s angličtinou. nemám s tím problém, ale musela chvilku počkat, protože jsme zrovna měla rozdělanou svou práci a nechtěla jsem od ní odcházet. 

Ovšem to mojí mámu málem kleplo a vyrazila mě ven. jen v teplákách, domácím triku a v pantoflích. půl hodiny jsem mrzla venku jen takhle nalehko oblečená a volala Mattymu, že co mám dělat. ten řekl, že at počkám hodinu a kdyžtak že pro mě jede, bez ohledu na to, kde budem, protože u něj to taky nejde. 

Jenže to mu moje milá matinka zavolala a nakecala mu takový věci, že se mnou málem nemluvil a nakonec řekl jen že neví, cos i má myslet a že něj toho na něj moc... Chápu, ale snad má věřit mě ne? A máma? Ta mě tak zklamala... když proti mě musí poštvávat jedinýho člověka, co mám. Už jsem si chtěla balit a zavolat spolužačce a dohodnout si tam přespání, ale Matty se naštěstí pochlapil a zavolal jí a jasně jí vysvětlil, že když mě vyhodí z domu, bude mít na krku průser i ona. Tak se rozhodla vzít mě na milost. No, takže jsem nakonec doma... 

Ale za jakých podmínek! 

Nakonec  teda zůstávám doma, přítel to zařídil a máma si dává extra záležet na pověsti a nechce, aby se  to tahalo na veřejnost. Ovšem vyhrožuje, že mi zničí život, postará se ,abych o všechny přišla, včetně Mattyho a že mi prý vyrabuje účet, abych nebyla nezávislá. ta slova tak bolí. Ale jestli mi sáhne na moje vydělaný peníze, můžu jí dát k soudu bez ohledu na to, že mi nebylo 18.. a nemám strach to udělat. Tímhle v mých očích totálně klesla. Kdyby nebylo Matýska, tak jsem nejspíš fakt vyhozená. ještě že má na ní takový vliv. 
Takže ale vypadá to, že můžu zůstat doma aspoň pro tentokrát. Zkusím se připlazit, omlouvat se a prosit, abych měla jistotu. Bolí mě to, ale lepší to, než kvůli vlastní rebelii fakt skončit někde venku a zničit si tak život.

Bývaly jsme s mámou nejlepší kamarádky. Ale vztahy se začaly zhoršovat asi, když mi bylo 10-11. a šlo to čím dál víc z kopce. Opravdu nechápu, co se stalo. Milovala jsem jí a i ted přes to všechno jí mám někde uvnitř sebe ráda a chci, aby se to vrátilo, aby ona zase měla ráda mě. Ale to už jsou jen planá přání. asi bude nejlepší respektovat její pravidla, dokud mě živí a nechat si plivat na hlavu a pak se prostě odstěhovat a žít si svůj život.

Je mi to líto. Mám tě ráda, mami i přes to všechno, ale tohle se těžko odpouští...Kéž by sis tohle někdy přečetla, ale vím, že můj blog nečteš. 

Ted je mi zle...asi si půjdu lehnout

Komentáře

Kylu(EMO-GIRLS)

Upřímně mě to začíná trochu děsit, protože všechno co se kde dozvím automaticky bez rozmýšlení nasadím na mou situaci. Děsí mě to o to víc, že už i v rodině jsem odstrčená.


Asi si budu muset trochu nastudovat práva... Nebo s tím budu prudit trenéra na judu, který to studuje smajl Nicméně si zase připadám nevzdělaná a to není dobré.

KyluTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Kylu: čeho se děsíš? ty nejsi já. neboj, nemusí tě potkat to, co mě smajl mrzí mě, že tě v rodině odstrkují a že si neváží, že mají doma takovou fajn holku.
Ale to, co se děje mě, se přece nemusí dít automaticky tobě

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Promiň, že se ptám. Vím, že jsi do článku psala, že nevíš, co se stalo... Ale něco se mezi vámi muselo změnit, když jste dřív měly krásný vztah a teď... Kdybys přišla na to, co se ve vašem vztahu tak závažně změnilo, že tvoje mamka úplně změnila chování k tobě, třeba by se pak k tobě mohla mamka chovat zase pěkně, jako dřív. Kdybys přišla na příčinu, třeba by se to dalo změnit, aby to bylo jako dřív. =)

SagkaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Felicity: jako malá jsem třeba půl dne nebo i dýl sedávala na schodech před bytem.... no ale hlavní je, že mě vzala na milost. Doufám jen, že nezačne plnit své výhružky. To bych sis nad rovnou mohla hodit mašli a to je očividně přesně to, co chce

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.