Psychopatíkův Blog :33

,,Jsi špatná!"

Nemáš ráda děti, jsi špatná.

Dovolíš si nosit něco, na co ostatní nemají odvahu, jsi špatná (a většinou ještě i děvka).

Máš ráda sex, třebaže s jedním partnerem, jsi špatná (a děvka).

Máš svůj názor, nebojíš se ho říct, jsi špatná. (protože jsi jiná)

Nesouhlasíš s námi, jsi špatná.

Nebavíš se se všemi bez rozdílu, nejsi milá i na ty, co nesnášíš, jsi špatná.

Posloucháš jinou hudbu než my, jsi špatná.

Jsi v dnešní době heterosexuál, jsi špatná ( a homofob)

Čteš moc často, jsi špatná.

Piješ, nehledě na to, že už ti bylo 18, jsi špatná.

Nebojíš se mluvit o tom, co se ti stalo, jsi špatná.

Nebojíš se mluvit o svých pocitech a přiznat, že se máš blbě, jsi špatná.

Nenecháš se, aby s tebou ostatní vyjebali a klidně jim oplatíš to, co udělali, jsi špatná.

Někdo řekl, že si špatná, si špatná.
Žiješ, si špatná


...

Celkem síla, že? V životě mi bylo vytknuto tolik věcí, které byly vlastně absurdní. Jistě, každý děláme chyby. Denně. A spoustu. každý de uděláme minimálně jednu špatnou věc.  No nejsme dokonalí. Ale často jsou nám vyčítány věci, které jsou úplně v pořádku nebo na nich až tak nezáleží a nebo je to prostě čistě naše věc. 

A stejně se najde někdo, kdo do nás za to bude rýt. 

Tak například to pití. To, že si někdo dá na oslavě narozenin pár panáků nebo že večer popíjí skleničku vína z něj ještě nedělá alkoholika. I to, že se jednou někde opije a hned je alkoholik, ale ruku na srdce ( kromě těch, kterým je 11 a tak podobně) komu z vás se nikdy nepovedlo se trochu nacinkat?

Říkáte dvojsmysly a hned jste úchyl a děvka. A nezájem, že to myslíte ze srandy. Že řeknete jeden dvojsmysl z legrace a můžete být třeba panna, ale když vás slyšel někdo ,,nepovolaný", bude se o vás vykládat, jaká jste děvka.

A to se dostáváme k tématu odlišných měřítek. 

Kluk, který je nezadaný, nechce se vázat, má hodně krátkých vztahů a nebo prostě jen nezávazně spí s holkama, třeba se dvěma třema za týden. a je o naprosto v pořádku, ještě ho budou obdivovat, jakej je borec. Ale když to samý udělá holka, už si ve společnosti ani neškrtne. Bude z ní ta největší děvka. A je jedno, že je nezadaná a že se s těma klukama domluvila, že půjde jen o sex a že si prostě chtěla povyrazit stejně jako ten kluk. Je prostě laciná děvka co dá všem a konec. Trochu nefér, že?

To jsem se dostala zas někam úplně jinak, no je pátek, nechtějte po mě souvislé články :D Každopádně chci říct, že stačí jen maličko vybočit z řady, jen malinko na sebe upozornit, omylem říct něco před někým, kdo vás nemá rád a budete ti nejhorší. 

Pomluvy jsou silná věc a vaše pověst se může sesypat jako domeček z karet jen to hvízdne a vy ani nebudete vědět proč. Třeba teď nedávno ( ano, zase skáču od tématu k tématu) jsme měli praxe a besedu v Moravské zemské knihovně. Co by jste tak asi řekli o řediteli této knihovny? Že to bude rozumný a vzdělaný člověk? Omyl! Označil mě za satanistku jen proto, že jsem na sobě měla černé metalové tričko a obojek. 

Jen tak na první pohled mi přede všema na besedě do očí řekl, že jsem podle něj satanistka nebo že se mi satanismus líbí ( nemluvě o tom, že ve třídě máme opravdovou satanistku a vypadá úplně normálně)

No bylo mi hrozně, nejen, že nejsem satanistka, jsem navíc věřící a i kdybych nebyla, prostě se mě to dotklo... U někoho takového by člověk očekával trochu víc objektivity a rozumu. 

Ono opravdu tak moc nezáleží na tom, jací jste vy a co děláte, ale spíš na tom, co si o vás zrovna pomyslí nebo jak zrovna působíte na konkrétní lidi. Lidé nedokážou být objektivní, soudí jen podle toho, jak vás mají nebo nemají rádi. Neřeší CO, ale KDO. 

Pokud si vzpomínáte na základní školu, určitě to znáte. Pokud jste byli oblíbení, všechno, co jste řekli, bylo oceněno, ale když to samé řekl někdo neoblíbený, hned to bylo samé jééé, hnnnn...Takže bylo úplně jedno, co bylo řečeno nebo uděláno, záleželo na tom, kdo to řekl nebo udělal. 

...

Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Máš pravdu. Miluju tvoje názory. Nesoudit člověka je umění. Já v nedávné době zažila šílený skok. Na základce jsem byla ve třídě docela oblíbená a chodila jsem tam ráda. Raději, než domů. Teď jsem přišla na střední a potkala úplně jiné lidi. Ze začátku se zdáli být v pohodě, ale teď si s nima nemám co říct a navíc si říkám, jestli to oni mají v hlavě v pořádku, dle toho, o čem se baví. A se*re mě, že tam nemám toho, koho bych tam potřebovala, protože takhle jsem zase ta divná a jiná, která je přehlížená kvůli pi*ovinám. Když hrabe jim, je to v pořádku, ale něco plácnu já a jsem zas ta divná. Tohle možná není přímo ono, ale taky se na mě nedívají tak, jak jsem byla zvyklá, že se na mě lidi dívali. Ale už jsem se s tím smířila.

LadySeissTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

A vadí to, že si hetero? Veď to je práveže dobre, nie? HE sú na opačné pohlavie, nie? No a to je normálne, nie? Nepoviem nič, ak by to bolo BI alebo HO, z toho si teraz robí každý srandu.

Ja sama mám veľké dôkazy o tom ,že som HE. Som bola asi do... troch chlapcov, čo so mnou chodili aspoň na jednej predmet? Pozrite Nenávidím zradcov na mojom kaná... blogu. xD
Ja furt s tým YouTube... smajl

Aj mne minule pozrela spolužiačka od mobilu a sa čudovala, že prečo mám na tapete mobilu športiaky. A teraz sam i všetci čudujú a myslia si, že som zlá, lebo jediné dievča z triedy milujem rýchle autá...


NA MÔJHO MUSTANGA MI NEŠAHAJTE!

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Máš pravdu, taková je dnešní společnost. Ale dle mého nemá cenu se tím zaobírat, protože stejně nic nezměníme. Kdybys tohle řekla na veřejnosti, tak by ti to stejně akorát vyčítali (a už jsme zase na začátku) smajl

Belania333To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.