Cute Pet Hospital
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
The Illusionists Dream
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
Gigi Tattoo Shop
Hra - Gigi Tattoo Shop
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
Lonely Peak
Hra - Lonely Peak
Video se načítá
Alxemy
Hra - Alxemy
Video se načítá
Bad Piggies
Hra - Bad Piggies
Video se načítá
Pucca Funny Love
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Harvard Days
Hra - Harvard Days
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

10 věcí, co nesnáším

1. když na mě někdo tlačí a nahání mě

Třeba když mi pořád vypisuje a sleduje mě moc na sociálních sítích, 2x denně píše a furt chce chodit ven. Pak mám chuť s tím člověkem přerušit kontakt, i když ho mám jinak ráda, prostě jen proto, že na mě tlačí. A já mám pak pocit, že se mu pořád musím omlouvat a že se musím cítit provinile pokaždé, kdy nemám čas, sílu nebo náladu se bavit.

Navíc jsem dost samotář, nejsem moc komunikativní a na sociálních sítích už vůbec ne. A jakmile mám pocit, že mě někdo dusí a pořád nahání, mám z toho hrozně špatný pocit a  strašný pocity viny pokaždé, když nemám náladu nebo čas se bavit a vůbec pak nevím, jak reagovat...

2. Když někdo něco dělá proto, že je to moderní nebo to (ne) dělají ostatní.

Když si nikdo nic nedá, tak on si taky nic nedá, protože by to bylo blbý...

Když všichni skočí z okna, tak taky skočí, aby to nebylo blbý...

Když nesnídá, nenosí tu a tu věc, kupuje si tu a tu věc, protože jí mají, to tak ted dělají všichni...

Nechápu...

To tihle lidé nemají vlastní vůli? Čí život vlastně žijí? Svůj vlastní nebo život ,,ostatních?" Nepochopím. Lidi bez vlastní vůle, bez vlastního názoru, kteří se neumí rozhodovat a zachovat čistě podle sebe ale podle většiny... S takovými si nemám co říct ( a ano je to každého věc, ale dost mě to na těch lidech štve, přece jen jsou i lidé, co nemají možnost se rozhodovat podle sebe, a oni mají a nevyužijí toho...)

3. Disco a techno ,,muziku"

Jak to furt jede stejně, stejná melodie... vymývá to mozek a nevyvolává žádné emoce, jak to jede furt dokola... Né, to fakt nemám ráda :D

4. Když někdo ublíží zvířeti

Jak? Jak může někdo ubližovat zvířátkům? Nemůžou se nijak bránit a nic špatného nikdy nikomu neudělali. jednou jsme viděla, jak chlap na ulici řval na psa a načutl ho nohou a začala jsem na něj strašně sprostě řvát. A nelituju toho.

5. Auta

Smrdí to, hluk to dělá a je jich všude tolik... i když se jdu projít k nám do lesa, co chvíli tam projede nějaké auto...

Nikdy si nebudu dělat řidičák. za á to nemá cenu, protože jsme zablokovala i autodrom :D ( to doopravdy) a za bé se bojím jezdit i jako spolujezdec :D V autě se mi dělá špatně a mám strach. Skoro stejný, jako v letadle. Nevím, kde se ve mě vzal ten odpor k autům, ale je čím dál větší.

6. Falešnou naději

Máloco bolí víc, než zklamání. To víme všichni. Proto nenávidím, když mi někdo dává falešné naděje. Ví, že mě zklame a místo aby to udělal hned, tak mi zbaběle dává dlouhé naděje a udržuje mě v očekávání na to dobré... nedávno jsem to zažila a bylo to fakt hrozné.

Veškerá faleš a lži jsou zlo a je lepší se jim vyvarovat i za cenu toho, že sdělíme nepříjemnou pravdu, ale aspoň PRAVDU!

7. Špagety, řízek, svíčková, šlehačka a fast food

Jídla, která jsou mezi lidmi často oblíbená ( i nejoblíbenější nebo nějak slavnostní) a já k nim nemůžu ani čichnout, natož je pozřít.

A naopak třeba miluju ryby, které dost lidí nemá rádo, nebo kapustu <3 

8. Spěch a komunikace po ránu

Ráno potřebuju klid. A klidně si kvůli tomu přivstanu o hodinu i o hodinu a půl... Taky minimálně hodinu po probuzení prostě nekomunikuju. nemluvím. Ani mi to nejde. Takže neodpovídám na pozdrav ani na nic jiného XD Třeba reaguju, udělám, oč mě člověk požádá, ale neodpovím :D 

9. Nedojídání

Ne, nevadí mi, když člověk jídlo nedojí, protože už nemá hlad nebo proto, že mu něco nechutná.  To je samozřejmost.

Vadí mi, když někdo nechá na talíři jeden kousek bramboru a 2 lžičky omáčky jen proto, aby něco nechal. Divili by jste se, ale dost lidí to dělá schválně. Že prostě nechávají zbytky a jídlo nedojí jen proto, aby na talíři něco zbylo.

10. Hlavní postavy ve filmech a knížkách

Tohle neplatí vždycky. Ale faktem je, že mě často právě hlavní postava něčím irituje a je mi něčím nesympatická. Třeba jinak je celá knížka / film perfektní, ale ta hlavní postava v sobě má něco, čím mě štve.

Možná ani tak nejde o to, že mi vadí hlavní postava, ale třeba si strašně moc zamiluju nějakou vedlejší, která je pak ve stínu té hlavní... a vadí mi jenom ten kontrast.... nevím.












Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Já jsem ten typ člověka, co věčně nedojídásmajl Někteří si myslí, že to dělám naschvál, aby na talíři něco zbylo, ale je to kvůli tomu, že prostě už nemůžu. Když mám dost, tak do sebe nedostanu ani sousto. Prostě to nejsem schopna spolknout a jídlo mi zůstane v puse. Vím, že je to trapný, nechat třeba jednu bramboru na talíři, ale když nemůžu, tak nemůžusmajl A ještě horší je vysvětlovat, když půlku jídla nechám. Vždycky si každý myslí, že mi nechutnalo... Ještě ke všemu je hrůza, když je nějaká oslava, svatba nebo pohřeb. Většina lidí se tam na mě dívá skrz prsty kvůli tomu, že to nesním celý, protože to dle nich znamená, že jsem rozmazlený spratek, kterýmu nic nechutná... Někteří mí „úžasní" příbuzní klidně jdou za rodiči a začnou jim vykládat, že kdybych tohle dělala jim, tak by mě hned jedna přiletěla a podobně. Nechápu.
Takže jsem začla dělat to, že jídlo dám bratrovi na dojezení nebo si to strčím do kabelky.

Ono problém není jenom v tom, že nemůžu jíst víc, než kolik zvládnu. Už asi rok mám problém se žaludkem, který mě někdy bolí. Nevím z čeho to je. Některé dny je to dobré, jindy jsem jen o čaji a chlebu, protože do sebe nic jiného nedostanu...
Každopádně to, že své jídlo dávám bratrovi se přestává líbit mé mámě, podle níž tak trochu mohu za jeho obezitusmajl Jídlo mu totiž nenechám jen na akcích, ale i v různých restaurací, cukrárnách i doma, protože nechci, aby si rodiče dělali starost o to, že někdy prostě nemám hlad... Výsledek mého „darování" jídla je takový, že můj jedenáctiletý malý bráška má 70kgsmajl

Ve většině s tebou souhlasím. Tedy až na ty auta. Já miluju autasmajl Řidičák bych určitě chtěla, i když tedy s mým talentem asi budu mít smůlusmajl

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

AENK223Love1D(Bradavice)

Souhlasím s tebou ve spoustu věcech obzvlášť v té první.
Takové lidi, co na mě tlačí a tahají mě furt někam nesnáším, obzvlášť, když jsem fakt hodně samotářská..

AENK223Love1DTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.