Fishdom H2O
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Frogtastic 2
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Doodle Devil
Hra - Doodle Devil
Video se načítá
Ellie Wedding Prep
Hra - Ellie Wedding Prep
Video se načítá
Ariel's Legs Surgery
Hra - Ariel's Legs Surgery
Video se načítá
Bratz Makeover
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
My Dolphin Show 8
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Těším se!

Na víkend! Momentálně jsem nemocná a doma už dva týdny a ještě pár dní budu. Dneska jsem dostala antibiotika na 3 dny, tak snad zaberou a za ty tři dny budu moct jít konečně do školy, protože doma už mi opravdu hrabe. Přečetla jsem deset knížek, zkoukla dvě anime a celou řadu  oblíbenýho historickýho seriálu...a spala celé dny. A už mě to těžce nebaví, nepromluvila jsem s živou duší dva týdny, pokud nepočítám ,,ahoj a jak ses měla" když máma přijde z práce, nebo ,, máš hlad? Co ti mám udělat" na ségru...

S přítelem jsem se taky neviděla, do poslední chvíle jsem chtěla jet v sobotu do Prahy, ale když jsem v pátek odpoledne usnula a probudila se večer s horečkou, došlo mi, že to prostě nepůjde.

Takže teď se těším nejen do školy mezi lidi, možná i do té blbé práce...ale hlavně na víkend na Velký Otaku sraz! Pak se jde samozřejmě na ADPčko, kde budem zase tak do pěti do rána XD

Mám přijet do Prahy už v pátek, protože v sobotu bych to nestihla, tak aspoň budu s miláčkem dýl. Vezmu víno a svíčky a uděláme si krásnej víkend :) Na to víno se taky moc těším, už na mě doma tááák smutně kouká xD

Pak ho budu barvit ( sebe taky :P na světlejší fialovou) a to ještě neví, ale vezmu na něj nůžky a ostříhám mu ty roztřepený konečky :PP Muhehe.

Na sebe jsem koupila jakejsi zesvětlovač syoss, prý šetrnější, než peroxid, tak uvidím....

Už žiju jenom pro ten sraz! Těšila jsem se i tak, ale tím, jak jsem dlouho doma, se už těším úplně na všechno, hlavně když nebudu ležet sama mezi čtyřma stěnama.

Konečně se uvidím s lidma, který jsem dlouho neviděla a večer pak pořádně zatancujem, zachlastáme, něco vyvedeme... XD Jak jinak...Tanec a cvičení mi taky strašně chybí. Nemůžu uvěřit, že to, co se buduje přes půl roku, tak snadno zmizí za dva tři týdny. Svaly, fyzička... To všechno je bohužel pryč :( A bude trvat věčnost, než to získám zase zpátky. Zase je ze mě slabá troska, co sotva doběhne autobus :( To mě moc mrzí. Nemluvě o tom, kolik jsem určitě zase přibrala, když jsem se nehýbala. A nejíst se na antibiotika nedá, jíst se musí, aspoň trochu, takže šance, že bych udržela váhu pod kontrolou je taky v... No tak snad až se uzdravím to všechno nějak napravím, nacvičím, zase se pokusím dát se do formy, at to bude trvat sebedýl!

No, co jinak? Ted půjdu zase ležet, protože jsem utahaná jak poleno jen z toho, že jsem jela k doktorce a na psychiatrii pro recept. ( taky mě tam zas vytočili, mám pocit, že jednám s pacientama a ne s doktorama!!!)

Pak si musím ještě zašít kapsu, protože v ní mám díru jak kukátko do toitoiky XD Tak mi držte palce, at z mámy vydřu nit a jehlu a mějte se krásně :)

Pa:**



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.