Kiwča :D

Transformice!-Základy

Ahoj!

Už jsem psala o hodně hrách... Howrse, Spore, The Sims 4. A dneska k tomu přidáme i hru jménem Transformice!

Tato online hra je vlastně o myších.... Vše se točí kolem nich :) Tak abych něco nevynechala....

Základy

Pohybujete se šipkami nebo WASD a šipkou nahoru nebo W se skáče, space na skoky nefunguje. Jsou tam různé roomy (o nich níže). V těch základních máte jednoduše za úkol dostat se k sýru a donést ho do myší díry. Komunikovat s hráči lze přes chat. Zmáčkněte ENTER a následně pište (vlevo dole to můžete vidět) a až budete chtít odeslat zmáčkněte znovu ENTER. 


Room-obecně

Jsou tam různé místnosti "roomy". V nich máte za úkol dojít k sýru a pak ho donést do díry. V některých z místností máte na pomoc šamana, který čaruje balonky, klády apod. V některých naopak šamana nemáte a k sýru se musíte dostat spoluprácí-možnost měnit se v "myší" klády a bedny nebo prostě svým rozumem a zkušenostmi. Potom tady je room 801, ve které se jen tak pohybujete a seznamujete se s ostatními hráči. Potom tu jsou takzvané "utility místnosti" o těch si povíme za chvíli. Do roomek se dostanete buď- Vpravo od chatu máte obrázek své myši. Pod ní takové čudlíky. Když zmáčknete čudlík se třemi vykřičníky položenými vodorovně objeví se vám seznam roomek. Dále se tam dostanete tak, že do chatu napíšete "/room (název místnosti)" a takto ji taky můžete vytvořit. 


Emoce a pohyby

Když mačkáte klávesnice na kterých je-+ěščřžýáíé (prostě ty klávesnice, kde je 1-0 nehoře pod F1,F2,...) ukazují se vám nad vaší myší ksichtíky (emoce). Různé pohyby jako sezení, spaní, tancování nebo si můžete dát placáka s jinou myškou nebo jí můžete obejmout........ Takovéto akce máte více napravo vedle fotky hlavy vaši myši :) 

Room-druhy

 /room vanilla – V této místnosti běží po sobě pouze vanilla mapy – to znamená, že zde rozhodně neuvidíte mapu, kterou tvořili jiní hráči.

 /room bootcamp – Na bootcampu se střídají různé mapy, u kterých chvíli trvá, než je zdoláte. U bootcampů počítejte s tím, že musíte umět perfektně wall jump, corner jump a podobně. Prostě docela Hard mapy :) 

 /room shaman – Pokud si chcete vylepšit své šamanské dovednosti na maximum nebo si je naopak ověřit, jděte do této místnosti – jsou to něco jako šamanské bootcampy.

 /room racing – Jsou tady všechny mapy bez šamana určené právě pro tuto místnost. Skvěle se zde prověří myší schopnosti, stejně jako u bootcampů – avšak oproti jim jsou zde lehčí mapy.

/room survivor – Zde jde jen o jediné; přežít co nejdéle. Právě ta myška, která zůstane na mapě poslední se stává následně šamanem a místo toho, aby se myšky snažil šaman zachránit, tak je zabíjí.

/room fight – Šamanské duely, se kterými jste se jistě setkali i v normálních místnostech – dva šamani se navzájem snaží zabít a zablokovat soupeřovu myší díru.

/room baffbot – Během toho, co se zde přehrávají různé písničky, co jste dali vy nebo jiní hráči, hrajete normálně jako vždycky, jen občas se tady objeví speciální baffbotské mapy.

/room deux – Jako šaman zde máte jen jediný stavební materiál; malé dřevo, které můžete neomezeně dávat tím, že na určené místo dáte šipku.

/room tribewar – Pokud jste členem velkého a schopného tribu, máte v této místnosti obrovskou výhodu – triby zde soupeří proti sobě a první, druhá a třetí místa svému tribu „vydělávají“ body.

/room pictionary - V tejto miestnosti vám bot povie, čo máte nakresliť. Kreslíte šípkami obrázok, ktorý vystihuje to slovo. Ostatní to musia uhádnuť, ten kto úhadne, v nasledujúcom kole je šaman on.

/room baffbotffa - Místnost, v které myši po sebe střílejí canony a tak se snaží zničit ostatní soupeře.

/room quiz - Tato místnost je jedním velkým nekonečným quizem :) Moderátor vám položí otázku a postupně vám sám dává nápovědy až do té doby, než skončí mapa.

/room perm - Místnost, kde si můžete zahrát jenom pernamentní (trvalé) mapy od uživatelů.

/room towerdefense - Váš úkol je dostat se k sýru přes překážky, které vám do cesty staví šaman.

/room #utility000(uživatelské jméno)- taková mapa na vyblbnutí... Příkazy do ní- !admin (jméno hráče, !map (změní se mapa)...................... CTRL a kliknout na libovolné místo se pohybujete


"Žebráci"

Než se, ale vydáte hrát pozor na žebráky! Nabízí super účty atd... Třeba za jednu SMSku... Která stojí stovku a stejně vám nic nedají :) Takže si s nikým účty ani nic jiného neměňte :) Například mě nedávno otravovala holka, že jí dlužím sýry (herní měna) za to, že mi prý pomohla s testem z češtiny... Ale to si vymyslela blbý argument :D Já s ČJ problémy moc nemám a už vůbec bych nechtěla pomoct zrovna tam :D Takže na to bacha :) 


Chtěli by jste další článek? Já bych něco vymyslela :) Hrajete někdo? Já se tam jmenuji Simpsonovka :) Kdyby jste si chtěli někdy spolu zahrát stačí napsat :) zatím papa <3










Komentáře

Joha_cx

jo já hrála transformice ted hraju už jen miceforce doporučuju sice tam je mín lidí ale víc zábavy (můj názor) jinak super smajlD

Joha_cxTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kusikVIP(Klacek)

Když na survivoru přežiješ, nemusíš být ihned šaman. Když přežiješ tak jen postoupíš o něco v řebříčku na šamana a možná potom budeš první. Oprav to! smajl K tomu, proč někde píšeš slovensky? není to náhodou okopírované? K tomu mi tam chybí popis k Module, racingu, defilante a music a 801 už není... už se to jmenuje Village. Už vážně vidím že je to okopírované.... (Ps: Jsem na tfm Fifelisie smajl)

kusikTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.