Kiwča :D

Tipy lidí

Tady je několik typů lidí:) Většinu znám :)


Debil-V dobrém slova smyslu

To je třeba moje BFF:) Ale toto je debil v dobrém slova smyslu. Je to člověk co si ze všeho dokáže udělat srandu ale má i nějaké meze. Ale když potřebuješ tak ti VŽDYCKY pomůže. Je přátelský a rád si pokecá. 

Debil-v špatném slova smyslu

Bohužel jsou i debilové ve špatném slova smyslu. Jsou podobní jako ti první ale ti nemají meze a tlemí se úplně všemu. Dělají naschvály až jsou z toho strašně otravní. A když ho požádáš o pomoc tak se ti vysměje do ksichtu:(

Sportovec-Soutěživec

Sportovec.... Neustále se snaží sportovat a vše spojit se sportem. Taky rád soutěží takže to je mix sportovce a soutěživce.

GAMER

Neustále hraje nějaké hry! Na mobilu na PC na tabletu. A když se ho zeptáš proč ti včera nevzal telefon,skype,..... Tak ti odpoví že zrovna neměl nic po ruce, Jednoduše se kamarádí jen s PC.

Koňák

Rád rozdává moudra a zážitky z koní. A vždy je rád když s ním nějaký kamarád jde na koně a on mu může vše ukázat:)

Splývač 

Prostěsplývásokolímsplývačsplývásokolím. Schovává se a vyhýbá se povídání a všem zájmům o něho. Nejradši je doma a dělá si své věci. Někdy splývá i doma. Jednoduše se ,,schovává" před světem nebo se ho bojí. Nebo jen prostě nemá moc dobré zkušenosti z rozhovorů takže je radši stranou.

,,Youtuber"

Chce být Youtuber. Na tom není nic špatného možná se mu to povede. A nebo chce všechny naštvat tím že je bude točit. Jednoduše s sebou všude tahá mobil/kameru a všechno natáčí....

Fotograf

Všechny pořád fotí a fotí pořád i sebe

Sociál

Nebojte to není úchyl :D To je člověk co je pořád na sociálních sítí jako je FB,Snapchat,musica.ly,Instagram... I HPD! Prostě se od toho neodlepí a pořád tam dává selfie atd.

Podivín

Podobný jako splývač. Ale tenhle nesplývá. Prostě jen stojí stranou a často se na vás divně dívá.  Stojí stranou a ani se nesnaží být nenápadný ale vypadá fakt vyšinutě.

Kráva

Bohužel jsou i lidi co jsou na vás hnusní. Můžete to být i vy já taky někdy taková jsem ale většinou jen ze srandy.... Prostě se vám snaží zničit život přebrat kamarády atd.... Já jich mám v okolí bohužel tunu



A jaký tip lidí jste vy? Já asi ten debil-v dobrém slova smyslu a koňák.

Tak zatím pa. A jaké lidi máte ještě kolem sebe? Nějaké i co jsem nenapsala?

A jaký článek mám napsat? Ale teď už fakt čau!

Komentáře

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Já jsem splývač. Žel to tak je ve škole ale i v mém živote. Kolem sebe (hlavne ve škole) mám krávy, debily (ve zlém slova smyslu) sportovce. Je mnoho lidí které nemám ráda. A mnoho zas které ráda mám. Jsem splývač ale od podivína mám daleko. Taková zas nejsem.

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.