Papa Louie 2
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Adam and Eve 2
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Operetta Tattoo Shop
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Snip and Style Salon
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Sugar, Sugar
Hra - Sugar, Sugar
Video se načítá
Flynn Cheating On Rapunzel
Hra - Flynn Cheating On Rapunzel
Video se načítá
Lego Friends Pool Party
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
 

Kiwča :D

Blbosti #24- Vánoce, aktuální situace....

Čahojda Ňafíci!♥ 

Pardon že dlouho nevyšel článek, ale nějak tak na ně nemám náladu ani čas :) Takže se zmohu jen na blbosti :D Ale jako propracovaný jak jinak :D 

Takže :/ Aktuální situace je taková, že se budeme stěhovat do garsonky.... Takže pes nebude, asi tak za rok? Na podzim no :( Já se na něj moc těšila, ale to teď není aktuální problém... Nevím jak nás pět vydrží v garsonce.... Ale na začátku prázdnin už by měl být dům opravený a obyvatelný :) Dneska rodiče jeli pro postele a já si vybrala vysunovací- kdyby někdo přijel vysune se a bude z ní normální manželská postel:

Takhle vypadá rozložená postel (prodávají i s matracemi okolo 10 000 záleží na tom jaké jsou matrace) Ještě nevím jakou barvu koupí, ale já říkala, že chci tuhle, ale je mi to jedno :)

Naši se zase pořád hádají.... Ono to nejsou tak úplně hádky... Mamka říká, že je taťka neschopný, a já si to taky myslím.... Opravdu nedokáže nic zařídit :( A malá sestra to nevidí a myslí si, že je mamka na taťku zlá, sice se jí to snažím vysvětlit, ale tak zkuste to :/ A mamka je z toho zase na prášky :.... Snad se to vyřeší :) 

No a kvůli stěhování si neužijeme ty Vánoce až tak moc, ale i tak se na ně těším :) Ani cukroví moc nemáme ale tak neva :)

Vánoční klipy 

Máte rádi Vánoční klipy? Nebo jako.... No mě se teďka líbí ty s písničkami od Sii např.

Snowman


Everyday is Christmas


Hrozně se mi to líbí, hlavně Snowman :)♥


Dárky mám překvapivě teprve od úterý nakoupené (obvykle je mám už na konci listopadu)... A co vy?

Strom doma máme, bohužel ještě nezdobený, cukroví opravdu jenom trošičku.... Ale to nevadí :) Hlavně aby si to užila mladší sestra, což s těma hádkama nevím nevím, ale tak alespoň snad na Šťedrý den :)  Já to beru tak, že to nějak dopadnout musí a až tak si s tím hlavu nedělám, nicméně mi je líto mamky a malé sestry :) 


Dárek?

Jo a dostala jsem předčasný dárek k Vánocům :) Teda jako mamka mi to chtěla dát už dávno, ale prej si na to vzpomněla až teď :) Jmenuje se to Příběhy rodiny Smrtičovy-Temné dědictví :) Je i druhý díl a docela se mi to líbí (akorát to má 123 stránek takže já to přečtu za den :D). Je to o holce, která žije v rodině upírů (normálně žijí okolo 800-900 let, žerou masařky, medúzy a taková ta podivná jídla znáte to :D) no a ta holka upír není(všichni jsou černovlasý, černé oblečení, ona je blonďatá a ráda barvy...) , tzn. je člověk a docela jí vadí, že se koupou v pavoucích atd. a nikdo ji nechápe. No a oni zdědí nějaký starý upíří dům a když chce zrovna odjet, tak potká Hanibala- yorkšíra, sice je to upír ale má ho ráda. No a dál jsem se nedostala, ale ze zadní strany přebalu soudím, že tam najde něco zajímavého, nějakou záhadu a bude to řešit... Detektivky moc nemusím, ale tohle se mi líbí a jistě doporučuji i méně zdatným čtenářům (pardon za popis, ale neumím se moc vyjadřovat :) Snad chápete) Obrázek- je jich ještě strašně moc těch dílů, ale mám zatím jen první :) Na fotce obal nevypadá moc hezky, ale v reálu je to křiklavě zelená, opravdu to skoro svítí :) 

Chtěla jsem udělat článek na tipy, na balení a kupování, ale asi to nevyjde sama jsem si nevěděla rady :D 

Můj program na poslední dny je následovný- Zítra máme "Školní Vánoce" jakože besídku :) Jo a za Vánoce jsem mimochodem utratila 2300 :D Takže jako nwm nwm... Nezbyly mi žádné peníze... No a v sobotu asi nic nemám a v neděli klasický program- vstanu, pomáhám s vařením, přijede prababička na oběd- hrachová polévka jako vždy, pak jedeme ještě pro babičku a odvezeme ji ke strejdovi (střídáme si jí po rocích teď jí má na Štedrý den on) a pak mezi 17-20:00 bude večeře a Ježíšek přijde... znáte to :) A samozřejmě k tomu pohádky (jen do pozadí že? :D).... Žádný větší dárek, bych dostat neměla- respektive jsem žádný nechtěla :) Nepotřebuju, potřebuju spíš věci do nového pokoje :) 


Každopádně kdyby jsem už nepsala Veselé Vánoce a Šťastný nový rok! 

A zatím papa Ňafíci♥


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.