Kiwča :D

Creepy příběhy

Lízání ruky

Holčička jménem Chalcy (Šelzi), které bylo 9 let. Její tatínek a maminka jeli zrovna na služební cestu na 4 dny.

Koukala se na zprávy a viděla, že z vězení nedaleko jejich domu utekl šílený maniak a vrah. Nemohla usnout. Její pes co ležel pod postelí jí lízal ruku a ona usnula. Druhý večer opět nemohla usnout a pes jí opět lízal ruku až usnula. Třetí večer opět nemohla spát a pes jí opět lízal ruku. 

Ráno se šla umýt do koupelny a našla tam svého psa ležet. Krví bylo na zrcadle napsáno: I ČLOVĚK UMÍ LÍZAT RUKU! Chalcy se lekla a šla se schovat do postele. Ale to byla chyba. Maniak na ní čekal ve skříni s nožem.                                                                                                                                                             Když se vrátili její rodiče domů ze služební cesty bylo už POZDĚ!


Vyvolání Satana?

Anežka a Klára jsou nejlepší kamarádky. Anežka našla doma na půdě knihu o satanismu a tak to chtějí dnes v noci s Klárou vyzkoušet. Klára u ní přespávala a o půlnoci kdy už Anežčiny rodiče spali a tak si vlezli na půdu kde měli připravený ,,kruh" a svíčky a uprostřed knihu. Anežka a Klára si sedli do kruhu, chytily se za ruce a pronesli zaklínadlo: Pobonika baro pok lopilupa Anos Gok!

Svíčky zhasli a kruh zmizel! Promiň, řekla vystrašeně Klára, promiň Anežko ale já jdu domů! To už je moc!

Klára odešla a Anežka zůstala na půdě sama. Klára spěchala kolem vyschlého rybníka domů. Anežka si vlezla do postele. Ve 3 hodiny ráno jí volala Klára: Dej si pozor Anežko! Dej si pozor nebo se ti stane to co mě! Anežka celá vyděšená zalezla pod peřinu. Šla k rodičům do ložnice,

Ráno našli obě dívky mrtvé. Kláru hozenou v loužičce vyschlého rybníka se zabodnutým nožem v zádech. A Anežku našli ve vaně s podřezanými žílami a řezné rány připomínali postupně (zleva do prava) písmena: S-A-T-A-N! 

Kniha na půdě se v hodinu smrti dívek otočila na stranu kde stálo: Po vyvolání stana odvolejte! Nebo se vám pomstí za probuzení a ponechání v lidském světě. Jen tak se může vrátit zpět. Buď odvoláním. Nebo smrtí vyvolávatele. 

Anežka až pozdě pochopila, že jí Klára volala ze záhrobí, aby zachránila alespoň ji. 


Byly to jen dvě historky ale snad se vám líbily:) 

Nebyly zas tak hodně Creepy tak snad neva:¨)

Komentáře

Pink LadyVIP

Proč jsem jen na tohle klikala
Proč jsem jen na tohle klikala
Proč jsem jen na tohle klikala
Ale to první znám, ale trochu jinou verzi

Pink LadyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

gogik01(Pro ukecané lidi)

twailight: Já mám to 1. od Stejka a to 2. jsem si napůl vymyslela. Viděla jsem v simpsonovích nějaký vyvolávání satana atd. Pak jsem si o tom ještě něco přečetla tak jsem si ten příběh z toho poskládala.
Chtěla jsem ještě psát 911 (taky koluje dlouho) jenže já se toho bojím doteď a to jsem si to četla před měsícemsmajl Takže radši jsem to nepsala

gogik01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.