Kiwča :D

Moje malá Mauglí #3- Předčasný konec :´(

Ahoj :( 

Včera 1.6. 2017 se stala smutná věc. Vzala jsem si k sobě Mauglí a byla taková ospalá.....

A najednou mi počůrala prostěradlo....... Krví!!!!! :-O Tak jsem se divila a ona tam potom už jen ležela taková uondaná tak jsem jí chtěla dát najíst a napít, ale ona nechtěla! :O A tak jsem ji jenom držela v ruce a ona už tam jen ležela na boku a dýchala. Občas se napjala bolestí a ani neměla sílu zapištět :´( A pak to přišlo..... Nadechla se, ale už nevydechla :´( Bylo po ní! Tak jsme ji udělali ,,rakev" s pohřební výbavou :´( Pohřbili jsme ji na zahradě a já jsem dneska celej den ve škole držela pláč :´( A včera večer a v noci jsem taky řvala.

Sbohem Maugličko :´( Moje malá myšičko malinkatá. Ty moje miminko měj se hezky.... Prosím už nelez znovu na svět Je na tebe moc krutý :´( Jsi na to moc hodná, malá, milá a roztomilá. Měj se hezky. Ten rok co jsi žila a co jsme tě měli mi připadalo jako 10 let :´( Už máš tu bolest za sebou :´( Vždy si pamatuj má slova: ,,Jsi nejlepší ať si kdo chce říká co chce. Ty jsi byla přesně to co lidé nejsou. Hodná a milá každý den a každou hodinu svého krátkého života. Pamatuj si, že jsem tě vždycky hrozně moc milovala.... A milovat budu. Sbohem

Konečnou fotku v rakvičce vám asi dneska neukážu :´( 

Zatím čau čau :´(


Komentáře

kočička 1(Magical World)

smajl To je hrůza, už teď si nedokážu představit jak přežiji smrt našeho psa (3 roky a 8-10 let), a po tomhle to bude asi horší. Je mi tě líto, ten příběh je smutný. smajl

kočička  1To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

To je strašné... prvě sem si myslela, že když počúrala krví, tak sem si pomyslela že dostala krámy...
Jem itě neskutečně líto. Nedovedu si představit, co udělám, až naše fenka zlatého retrievra- Angie- poslední raz nadechne(nebo vydechne?)

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

To mě mrzí. Mohlo se stát spoustu věcí, od tumoru na děloze přes zánět močového měchýře po močové kameny. Nádory normálně nepraskají, to mi pravděpodobné nepřijde-jestli sis ničeho nevšimla, předtím byla o.k. a najednou tohle, je to dost zvláštní. Vypadalo by to jako mrtvice, ale krev v moči? Krvácení u tlamičky nejspíš nebyla krev, ale porfyrin. No, tyhle spekulace asi k ničemu nejsou.

konemyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

gogik01: Tekutina, která vypadá jako krev. Teče ze žláz v nosu a očích a většinou nic neznamená, potkan je třeba podrážděný podestýlkou nebo nachlazený, ale pokud se to objevuje často, je nejspíš nemocný.

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.