Zachraň Šneka
Hra - Zachraň Šneka
Video se načítá
Frozen
Hra - Frozen
Video se načítá
Thingdom
Hra - Thingdom
Video se načítá
Mega Anime Avatar
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
 

Kiwča :D

Dračí doupě (Slovní hra)-Perný den :D

Ahojda! 

Na úplný začátek vám chci moc moc moc poděkovat za 32. místo v síni slávy kategorie spisovatel♥♥ Moc děkujuuuuuuuuuuu! A taky chci poděkovat za úžasných a neuvěřitelných 23 + u tohohle článku. Jako really?! Je to úplně boží!!! Fakt díky moc, tolik plusek u jednoho článku tu ještě nebylo♥ Jsme druzí v nejlepších článcích!!!! :O A to jen o 2 pluska to se ještě může změnit :) Moc díky♥ Kdybych se s váma mohla potkat všechny vás obejmu a zmačkám najednou! :D

A dále o co jde: Dračí doupě je "ústní hra" a dá se hrát i přes zprávy :) Jde o to, že někdo je vypravěč. V dnešním článku mi byla vypravěčem Dia a za to jí moc děkuji :) No a někdo je hráč, to jsem byla já :) Vypravěč vypráví příběh. Logicky, že jo. Jako např. Jdeš domů a najednou uvidíš nový obchod. A pak ti dá možnosti např. Co uděláš? Půjdeš do něj a podíváš se, půjdeš do něj a skoupíš všechno ve slevě (:D) nebo půjdeš dál? No a hráči si vybírají možnosti podle kterých se vyvíjí příběh :) Jdeme na to!


Vypravěč: Zakopneš a spadneš na zem. Tvá kámoška, se kterou jsi šla tě zesměšní před celou ulicí. Co uděláš?

Já: Zvednu se a hodím jí na zem do kaluže :D

Vypravěč: Ona vstane a dá ti facku- vrátíš jí ještě větší a zahájíš bitku, řekneš "Co děláš? To bylo omylem!", řekneš "Dáváš facky, jak malá holka nemá cenu se s tebou dál babrat" a otočíš se a jdeš domů.

Já: Zahájím bitku! :D


Vypravěč: Začne na celou ulici řvát "Ono jí hráblo pomoc!". Co uděláš? Pokračuješ dál, dokud z ní nevymlátíš duši, zařveš "Ne to ona si začala!" a odstoupíš, shodíš jí znovu na zem a utečeš, protože si všimneš, že po ulici jde kluk, který se ti líbí...

Já: Hodím ji na zem a zdrhnu.

Vypravěč: Zalezeš do křoví, ale kluk tě viděl a řekl: "Ahoj, co tu prosím tě vyvádíš?", co uděláš? Odpovíš "Eeeee, a-a-hoooj. Já-já-já t-u sbí-rám houby!", odpovíš "Jé, ahoj ,no přece tě tajně sleduju a teď jsi mě odhalil" a zasměješ se, otocíš se a utíkáš, děláš, že neslyšíš. 

Já: Řeknu mu, že ho tajně sleduju. (Pozn. Dia si přečetla, že jsem napsala "Řeknu, že ho tajně miluju" a ona prej "Co? Taková možnost tam nebyla!?" :D)

Vypravěč: Odpoví "Tak to jsi ty?! Koho vidím, kamkoliv se podívám, záhadná černá postava s čarovnýma očima." Co uděláš? Začervenáš se a řekneš "Když mě tak vidíš tak jo", řekneš "tebe někdo sleduje? Kdo?!", řekneš "Tady popisuješ nějaký sen ne? Nejsi blázen?"

Já: Zeptám se ho, kdo ho sleduje :D

Vypravěč: Divně se na tebe podívá. "Vždyť si říkala, že ty! Co to tady se mnou hraješ za hru?!" A začne se na tebe šklebit. Co uděláš? Odpovíš "Jen zkouším tvou pozornost! Uspěl si na jedničku!", řekneš "Co já něco takového říkala? To si si asi něco spletl!", řekneš "Máš babu!"  začneš utíkat. 

Já: Řeknu, že má babu a zdrhám!


Vypravěč: Neváhá a rozběhne se za tebou, co uděláš? Proskočíš keřem na ulici, "spadneš" a budeš dělat, že jsi si vymknula kotník nebo budeš utíkat jak jen tě nohy nesou?

Já: Proskočím keřem :D

Vypravěč: Proskočí za tebou, ale ty už jsi za rohem ulice a on se rozhlíží, co uděláš? Vykoukneš za roh a obhlédneš situaci, utíkáš dál po ulici i když tě pravděpodobně nikdo nepronásleduje nebo zajdeš do obchodu s oblečením a sleduješ ulici?

Já: Zajdu do obchodu a budu sledovat ulici

Vypravěč: Díváš se a vidíš, že tam ten kluk nejde, co uděláš? Vyjdeš ven a konečně půjdeš domů, pro jistotu ještě chvíli budeš v obchodě nebo nemůžeš odolat a jdeš nakupovat oblečení? 

Já: Půjdu domů.

Vypravěč: Takže jsi došla domů, tak si v pořádku a myslím si, že by to mohl být konec :)


Takže děvčata :D A pokud tady jsou nějaká chlapčata, tak ty taky... :D

Pokud by jste chtěli dělat vypravěče, nebo by jste chtěli hrát (abych byla já vypravěč) tuhle hru, tak stačí napsat :) Budu moc ráda a alespoň budou nějaké ty články :D Neee mě to baví :) 

Ještě jsem to dělala s Helena S měla to zase jiného rázu než Dia, ale pak mi teda přestala psát dál, tak jsem jí to tedy připomněla, ale nevím kde to vázne :/ Nevíte jestli třeba neskončila nebo tak? No a ještě jsem to dělala s Akalik, ale jelikož už na HPD (moc) není, tak nepředpokládám, že to dokončíme... :) 

No a kdyby jste tedy chtěli hrát napište :) Díky!

Jo a teď bude článků méně, máme začátek sezóny a možná budu mít tréninky čtyřikrát a pravděpodobně i pětkrát týdně a k tomu ještě koně, takže času je málo, ale snažím se :) 

Zatím papa Ňafíci♥

NAPIŠ!!! :) ♥☼

pls koukni se sem :)

Komentáře

Helena SVIP(Svět Fantazie ^^)

Ahoj, co se toho týče,tak jsem neskončila,ale už delší dobu mi vůbec nejde odepisovat na zprávy. Sice mi přichází,ale odepsat mi nejde. (Proto taky píšu teď sem ) Napíšu,ale jakmile kliknu na tlačítko odeslat,tak se to smaže a nic se nepošle. Absolutně netuším,jak to,že to nejde =/ Kdyby se to ale nějakým způsobem rozeběhlo,tak dám vědět =)
Jinak moc hezký článek smajl

Helena STo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

gogik01(Pro ukecané lidi)

Helena S: Hm mě zprávy také blbnou, když si dám zobrazit starší zprávy, nemohu ty zprávy zkopírovat, tudíž jsem celý článek musela přepisovat! smajl Jo tak jo, kdyžtak dej vědětsmajl Nebo můžeme psát třeba přes Messenger nebo Instagram jestli mášsmajl Budu moc ráda pokračovat smajl

gogik01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.