Hlas z prázdnoty

Harry Potter Tag - Sletím z koštěte?

Zdravím!


Text tohohle Tagu jsem psala na dovolené na mobilu, kde jsem se málem musela postavit na hromosvod, abych chytila Wi-Fi. Doma pouze dodělávám barvy, obrázky a nadpisy, takže kdybyste našli nějakou chybu či překlep, ozvěte se v komentářích a já to napravím. (Samozřejmě, že po sobě text kontroluji, nejsem ale neomylná.)


Obrázky jsou z DeviantARTu.



,,Nezáleží na tom, kým se někdo narodí, ale na tom, kým se stane." - Albus Brumbál

(Volný překlad level Gaia.)

Ten citát se mi tak neskutečně líbí, že ho sem jednoduše musím nacpat.

--------------------


Oblíbená kniha?


Jednoznačně Harry Potter a Ohnivý pohár. Raději už ani nepočítám, kolikrát jsem ji četla. Na druhém místě se u mě umístil Harry Potter a vězeň z Azkabanu.




Oblíbený film?


Vyloženě oblíbený film nemám, mnohem raději mám knihy. Ale když musím vybrat... Tak opět čtvrtý díl.





Nejméně oblíbená kniha?


Nemám. Nicméně se mi nelíbilo filmové zpracování Harryho Pottera a vězně z Azkabanu.


 



Oblíbená postava?


Z hlavních postav mám velmi ráda Hermionu Grangerovou, z vedlejších Remuse Lupina a Lenku Láskorádovou. Hermionu pro její píli, Remuse pro jeho chování se ke studentům a to, že i přes svou chorobu se nestal zrůdou a Lenku proto, že dovedla být jiná a svá i když ji za to ostatní značně odsuzovali.





Jaký by byl tvůj patron?


V mnoha testech mi vyšel zajíc. S tím souhlasím, zajíc částečně odpovídá mé povaze. Kličkuji, neútočím. A také mám zajíce ráda.





Bezová hůlka, kámen vzkříšení nebo neviditelný plášť?


Bezová hůlka mě vždy přitahovala. Ale vím, že bych jí záhy začala zneužívat ku prospěchu a moci své. Neměla bych koho povolat z druhé strany kamenem vzkříšení. Volím tedy neviditelný plášť. 





V jaké koleji bys chtěla být?


To bude trošku složitější. Dovolte mi tedy odpovědět stejně jako před jistou dobou na Asku.

Nebelvír - Tak tady určitě ne. Na Nebelvír jsem moc srab, zlá a ulhaná. S Nebelvírskými bych asi moc nevycházela.


Havraspár - Zde mě zařadila většina testů. Domnívám se, že inteligentní jsem na to dostatečně. Také je to kolej, kterou bych preferovala ze všech nejvíce a když jsem se nad tím tak zamýšlela, našla bych zde lidi, se kterými bych sdílela značnou část svých zálib.


Mrzimor - Do Mrzimoru mě zařadil test na Pottermore, ale necítím se na něj. Kdybych se tam ocitla, stala bych se rázem černou ovcí. Už čistě díky svému sklonu vyvolávat hádky a rozmíšky, svému sobectví a tomu, že kdekoliv přijdu, musím si ze situace urvat něco pro sebe bez ohledu na ostatní.


Zmijozel - Moudrý klobouk by mě jistojistě prohlédl. Přestože bych preferovala Havraspár, ve Zmijozelu bych byla jako doma. Tady jsou ceněny vlastnosti, kterými na mě ostatní opovrhují. Tady bych byla možná za šprta a podivného knihomola, kterému neskutečně záleží na vzdělání, ale možná bych tu patřila více než do Havraspáru.

Takže závěr? V lepším do Havraspáru, ale větší pravděpodobnost je, že by mě Moudrý klobouk poslal do Zmijozelu. Věřím, že šťastná bych mohla být v obou dvou kolejích.




 

Kdybys byla ve famfrpálovém družstvu, na jaké pozici bys hrála?


Vezměme to tak, že bych se vůbec někdy odhodlala sednout na koště a odlepit se od země...

V tom případě bych chtěla být brankářka. Střílení gólů není nic pro mě a neměla bych sílu odpálit Potlouk. Chytačka, no nevím. Nemám ten postřeh a jsem na to moc mimo. Kdyby se ale proti mně řítil někdo s Camrálem, asi bych si ho všimla a vzala ho na vědomí. A třeba bych mu i zabránila ve vhození gólu.



Vzhledem k tomu, že nemohu najít žádný mi líbivý obrázek famfrpálového brankáře, tak tu máte Weasleyovic dvojčata.


A Taguji... *chvíle napjetí*

Ravenclaw!

(Teda, pokud se Vám bude chtít a nebude Vám to vadit.)

--------------------


To by bylo pro dnestní kratší Tag všechno a ZDE můžete rozhodnout o dalším článku.

Loučí se s vámi

Gaia

Komentáře

GaiaVIP(Svět Fantazie ^^)

pištík: Aktuálně nemohu najít odkaz, jsem si ale jista, že to byl test na boombox.com (je česky), kde jsou dle mého názoru nejlepší Harry Potter testy v češtině. Opravdu hezké, propracované, s větším množstvím otázek a rozepsanými výsledky.

Asi jsem houby pomohla, pokusím se ten odkaz ještě dohledat... (Však on mi neuteče! Nedám mu šanci. =D)

GaiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.