Funny historky a příběhy

( Táboroví ) spolubydlící roku II.

Takže po třech dnech klidu, míru a pohody nás tři napadl další ,, inteligentní'' plán. Co takhle si postavit podzemní skrýš? To zní úplně úžasně a určitě na to nikdo nepřijde........ to by se určitě stalo, kdyby to nenapadlo zrovna nás čtyři.

Vzali jsme si lopaty a pod táborovou budovou ( či jak se tomu říká ) jsme začali kopat. Po čtyřech dlouuuuuuuhých hodinách jsme vykopali asi 3 metry hlubokou jámu. Pote co jsme se vyškrábali ven, jsme svázali pár klacíků dohromady, položili to na jámu a zamaskovali listím ....... jak ,,nenápadné''.

Stačilo jenom schovat lopaty a dělat, že se nic neděje. Jenomže to by nás nesměla navštívit naše stará, známá a prostě milovaná kamarádka karma. Zrovna když jsme si sedli, tak vyšla vedoucí z Izzyného týmu a začala, jak naschvál zrovna na tom místě, kde byla naše skrýš chystat celo-táborovou hru. Dovedete si představit ten vřískot, když z ničeho nic spadla do tří metrové jámy? Já věřím, že dokážete.


A aby toho nebylo málo, tak jsme jak se sluší a patří den před odjezdem, vymysleli ten ,, nejinteligentnější'' ( a nejsebevražednější ) plán, co jsme kdy byli schopné vymyslet. Ta takhle Táňu napadlo, co by se stalo kdyby se někdo obalil do čtyř vrstev tlustých dek a spadl ze střechy. Ten plán se mi vůbec nelíbil, protože jsem věděla koho Táňa měla na mysli, když říkala ,, někdo''. Jasně, že to zase schytám já........ všechno což se týče pádů ze:

schodů, oken, střech, stromů, balkónů a dalších....... jsem VŽDYCKY schytala já.

Bohužel... proti třem jsem se já skřítek neměla šanci ubránit. Nestačila jsem lusknout prsty ( to asi proto, že už byli obalené v dece ) a už jsem byla ve čtyřech vrstvách tlustých dek. Izzy a unavená Paťa mě snesli na střechu. Potom mě postrčili a já už jaksi neměla na výběr. Naštěstí můj pád ztlumil vedoucí....... ten nejhorší vedoucí, kterého jsem si mohla vybrat ( no ve vzduchu se hold vybírá těžko ).

A myslíte si, že jsme za to mohli všechny čtyři? Nééééééé. Samozřejmě za všechno může zase jenom Karin. Já můžu za všechno:

za druhou světovou, tsunami, bídu v africe a hlavně můžu za to, že jsem se úplně bez něčí pomoci obalila do čtyř tlustých dek, sama jsem se snesla na střechu a sama jsem se dokutálela dobrovolně na kraj střechy.

Co já se všechno nedozvím?

Prostě LOGIKA LEVEL VEDOUCÍ!!!

Komentáře

Saeko BusujimaVIP(Jsme trochu blázni.....al...)

Hej nechtěla bys něco napsat? máš fakt místy dobrý výlevy:
1. to by nás nesměla navštívit naše stará, známá a prostě milovaná kamarádka karma.
2. Jasně, že to zase schytám já........ všechno což se týče pádů ze:

schodů, oken, střech, stromů, balkónů a dalších....... jsem VŽDYCKY schytala já.
3. Naštěstí můj pád ztlumil vedoucí....... ten nejhorší vedoucí, kterého jsem si mohla vybrat ( no ve vzduchu se hold vybírá těžko ).
4. Já můžu za všechno:

za druhou světovou, tsunami, bídu v africe a hlavně můžu za to, že jsem se úplně bez něčí pomoc obalila do čtyř tlustých dek, sama jsem se snesla na střechu a sama jsem se dokutálela dobrovolně na kraj střechy.

Co já se všechno nedozvím?

Prostě LOGIKA LEVEL VEDOUCÍ!!!
smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl kde ty na to chodíš?

Saeko BusujimaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.