Funny historky a příběhy

(Táboroví) Spolubydlící roku I.

No nejdříve co vás všechno čeká v první části:

Podpálený strom, díra ve střeše, poloudušení kluci.

Ve druhé části:

Vedoucí v jámě a sebevražedný pokus.


Plus mínus před pěti lety........ prostě jsem byla v sedmý třídě, jsme jeli já, moje nej kámoška Isabela ( Izzy ), spolužačka Táňa a její mladší ségra Paťa na tábor ( samozřejmě všechny průšvihářky nejvyššího levelu, kromě Pati ).

První den vypadal klidně, mírumilovně, úžasně...... a pak jsme přijeli my. Po vybalování jsme si samozřejmě museli projít krajinu..... a sklad. A co jsme asi mohli v tom skladu najít? Lampióny a zapalovač. Všichni víme co to znamená. My jako ,, profesionálové'' jsme je museli hned vyzkoušet. Nenapadlo nás nic lepšího než jít k lesu a tam vypouštět lampióny. Když pouštěli mé kamarádky, bylo vše v pořádku, ani větřík nezafoukal. Ale samozřejmě karma se objevila v tu ,, nejvíc vhodnou'' chvíli. Jak jsem se do toho pustila já, tak úplně ,, náhodou'' začala vichřice ( fajn jenom silnější vítr ) a hele........ hořící strom.


Po tom jekotu co jsme schytali, jsem si myslela, že už to horší být nemůže. Ale to bych nebyla já, aby se nic nedělo.

Druhý den jsme si vyráběli týmové vlajky. Kluky z týmu Trollů ( opravdu to byl název jejich týmu ) nenapadlo nic lepšího, než si házet s mým batohem, který ve finále skončil na střeše. Naštěstí to hodili na místo, kde byl náš pokoj. Poté jsem si šla pro batoh a donutila ty dva, aby mi pomohli. Chytili mě za nohy a pomalu spouštěli z okna na střechu. Nebyli asi moc chytří, protože když jsem jim řekla, aby za mnou neskákali, tak to očividně nějak nepochytili. Jak oba skočili najednou v tu ránu jsme se propadli do jídelny. A jeden z nich jako bonus rozbil při pádu stůl. ( toto byl snad první průšvih, ze kterého jsem se vyvlékla )


Bohužel den zdaleka nekončil. Bylo zhruba 5 hodin a my trčeli kvůli bouřce na pokojích. Po nějaké době k nám přišli kluci z vedlejšího pokoje a povídali si s námi. Ale hned co jsme uslyšeli kroky nejmenovaného vedoucího, nastala panika ( návštěvy byly zakázány ). Kluci se tedy nasáčkovali do našich tašek a my je zapnuli, aby to nevypadalo podezřele ( na otvory na dýchání jsme trošku zapomněly ). Vedoucí nám řekl, ať jdeme dolů na večeři. Kluky jsme mezi tím vypustili a tvrdli jsme dole asi 2 hodiny. Když jsme došli a otevřeli tašky, tak se nám kluci trochu změnili na Avatary.


 

Komentáře

Saeko BusujimaVIP(Jsme trochu blázni.....al...)

Nejlepší z toho stejně jsou výlevy:
1.První den vypadal klidně, mírumilovně, úžasně...... a pak jsme přijeli my.
2. Jak jsem se do toho pustila já, tak úplně ,, náhodou'' začala vichřice ( fajn jenom silnější vítr ) a hele........ hořící strom. smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl
ale ten strom nebyla jediná věc co jsi podpálila smajlsmajlsmajl cosi i vedle školy omylemsmajlsmajl

Saeko BusujimaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.